SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Mama lui Andy Murray, reacție ironică după ce Ilie Năstase a vrut să le trimită flori jucătoarelor britanice: "Știu exact unde aș planta acele flori"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 22:39

Ilie Năstase a încercat să se revanșeze după incidentele petrecute ieri, în timpul duelului din Fed Cup desfășurat la Constanța, între România și Marea Britanie, și a vrut să le trimită flori celor din echipa britanică, dar gestul său nu a impresionat.

Într-o postare publicată pe contul său de Twitter, mama lui Andy Murray, Judy, a comentat gestul căpitanului echipei de FED Cup a României: "De parcă asta va face ca totul să fie bine. Știu exact unde aș planta florile acelea".

De asemenea, Judy Murray a dat retweet unui articol din The Guardian cu titlul: "Tenisul nu trebuie să-l lase pe Ilie Năstase să scape, după ultimele evenimente".

Ilie Năstase este suspendat de la mai participa la competițiile organizate de Federația Internațională de Tenis, fapt anunțat de un comunicat publicat astăzi de ITF

România s-a impus în disputa cu Marea Britanie, 3-1, grație celor două victorii obținute de Simona Halep în fața Johannei Konta și a lui Heather Watson și a succesului Irinei Begu în fața lui Heather Watson.  

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
ge0x
ge0x  •  24 Aprilie 2017, 17:57

***.. bune maniere made in england :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  24 Aprilie 2017, 13:27

Inca o snoaba careia ii pute totul !

132331260571303
Popa Basca  •  24 Aprilie 2017, 13:24

O remarca la fel de mitocaneasca precum atitudinea lui Nastase.Bineanteles,precupeata fiind englezoaica,nu se pune!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează