SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PALERMO

Marca dezvăluie condițiile de la turneul refuzat de Simona Halep: „Există pericolul de contagiere chiar la micul dejun!”

Marca dezvăluie condițiile de la turneul refuzat de Simona Halep
Marca dezvăluie condițiile de la turneul refuzat de Simona Halep

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 18:21 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 18:35

Circuitul de tenis se reia luni, cu turneul de la Palermo. Simona Halep a anunțat că nu va participa până la urmă, luându-și măsuri de precauție. 

Detalii despre condițiile din insulă, publicate azi de Marca, susțin decizia sportivei noastre. 

„Sportivele conviețuiesc cu turiști fără măști. Hotelul oficial al evenimentului nu e rezervat exclusiv jucătoarelor. Ele se amestecă în locație cu populația venită în vacanță. Neavând obligația de a purta măști, mulți turiști nu o fac. Zonele comune sunt astfel riscante și există pericolul de contagiere chiar la micul dejun. Jucătoarele sunt luate de la aeroport cu o mașină oficială, cu plexiglas care protejează locurile din spate. Li se dă o pungă cu dezinfectat și termometru. 

Când intră în hotel li se ia sânge pentru testul PCR. Nu pot ieși din cameră 24h, până nu primesc rezultatul negativ al testului de coronavirus. Asta după ce au făcut testul și în țara din care au sosit. Alarma a fost dată joi, când o sportivă de dublu a apărut cu anticorpi la test. A ieșit totuși negativ și poate juca”, scrie cotidianul spaniol. 

„A fost păcat că am pierdut-o pe Simona Halep. Scrisoarea pe care autoritățile sanitare locale i-au trimis-o ar fi trebuit să o convingă, dar n-a fost cazul. În orice caz, avem un tablou foarte bun și fără ea și vom avea un turneu istoric”
Oliviero Palma, directorului turneului de la Palermo

Daria Kasatkina s-a pozat pe zgura din Sicilia
Daria Kasatkina s-a pozat pe zgura din Sicilia


Zilele acestea au renunțat să mai participe la turneu jucătoare precum Simona Halep, Johanna Konta, Karolina Muchova, Iga Swiatek și Anastasija Sevastova.

VIDEO Simona Halep și-a schimbat look-ul! Cum arată jucătoarea din Constanța acum

Playtech: Dana Budeanu, FĂCUTĂ PRAF după anunțul de azi. Lucian Mândruță a intervenit imediat: ‘Knock-out’


Comentarii (1)
cristiano9ron
cristiano9ron  •  01 August 2020, 00:03

Evident, tenisul este cel mai periculos sport in acest moment.. sporturile de contact ca fotbalul, baschetul sau handbalul sunt cele mai sigure!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează