SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Novak Djokovic, distrus complet de un fost număr 1 mondial: „Esti regele prostiei, arogantule!”

Foto: imago
Foto: imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 13:19 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 14:08

Marcelo Rios (46 ani), fost lider mondial ATP, l-a criticat vehement pe Novak Djokovic (34 ani, 1 ATP) din cauza faptului că sârbul refuză în continuare să se vaccineze.

Djokovic a lipsit de la numeroase turnee în acest început de an din cauza statutului său de nevaccinat, cel mai important fiind Openul Australian. Chiar și așa, Nole a refuzat să ia în considerare varianta vaccinării.

De absența lui Djokovic de la Australian Open a profitat chiar rivalul acestuia, Rafael Nadal. Spaniolul a triumfat la Melbourne și și-a trecut în palmares cel de-al 21-lea titlu de Grand Slam din carieră, record all-time în circuitul masculin.

Novak Djokovic, făcut praf de Marcelo Rios

Chilianul, lider ATP în 1998, a explicat că nu înțelege decizia lui Djokovic și l-a caracterizat într-un mod foarte dur. Prin refuzul vaccinului, Djokovic va avea interzis la multe turnee de top, iar Rios crede că Nole va pierde șansa de a deveni cel mai bun din lume.

„E foarte stupid ce face Djokovic, renunță la lupta de a deveni cel mai bun jucător din istorie din cauza unui vaccin. Inițial și eu am fost sceptic în legătură cu vaccinul, dar trebuie să călătoresc, așa că am fost nevoit să îl fac. 

Nu știu care sunt motivele reale ale lui Djokovic, dar dacă vrei să fii cel mai bun din istorie și renunți la asta pentru un vaccin, atunci înseamnă că ești regele prostiei, ești prea arogant. Inițial, am crezut că se teme să își facă vaccinul, dar e vorba doar de aroganța lui”, a declarat Marcelo Rios într-un interviu pentru La Tercera.

Cine este Marcelo Rios

Marcelo Rios (46 ani) este un fost jucător de tenis din Chile. A fost numărul 1 mondial în anul 1998, devenind primul tenismen din America de Sud care a reușit această performanță. A ocupat șefia clasamentului timp de 6 săptămâni și a cucerit 18 titluri la simplu de-a lungul carierei, dar niciunul de Grand Slam.

Novak Djokovic revine pentru turneul de la Monte Carlo

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) va participa la turneul ATP Masters de la Monte Carlo, programat între 10 și 17 aprilie.

Liderul mondial revine în circuit după o pauză de aproximativ două luni. Nevaccinat împotriva COVID-19, Djokovic nu a putut participa la Australian Open, Indian Wells și Miami. 

El a jucat doar 3 meciuri în acest an, toate la Dubai. Djokovic se regăsește în partea superioară a tabloului principal al turneului Masters de la Monte Carlo.

Citește și alte știri din tenis: 

Încă o decizie neașteptată! Ashleigh Barty a anunțat ce va face după ce s-a retras din tenis: „Va fi captivant”

Horia Tecău, optimist înaintea meciului cu Polonia din FED Cup: „Putem face surpriza” + ce spune despre noul antrenor al Simonei Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
laur_gr
laur_gr  •  13 Aprilie 2022, 14:01

Lui Barty nu i-a pasat ca rateaza sa devina #1, a renuntat cand era in top ca sa scrie povesti pentru copii. Rios, jigneste fara motiv si traieste intr-o lume ingusta in care tot ce conteaza e gloria in tenis. Cu alte cuvinte viata lui s-a terminat pentru ca s-a retras din tenis. Get a life! Exista viata si in afara tenisului.

mishu_74
mishu_74  •  12 Aprilie 2022, 16:24
Postat de melcul_furios pe 11 Aprilie 2022, 15:55

Rios spune un adevar - e dreptul lui Djolovic sa aiba principii insa rateaza sansa sa fie cel mai bun din lume pentru un principiu personal. Nu se vaccineaza, sta acasa si Nadal ramane in istorie ca fiind cel mai bun. Peste 2-5 ani nimeni nu o sa mai stie de vaccin insa 20-40 de ani toti vor sti ca Nadal a fost cel mai bun din lume.

nu, Rios nu spune un adevar. face cateva afirmatii personale ce nici macar nu sunt coerente dar se aliniaza narativului dominant. dealtfel, de aia e si publicat, pentru ca il ''cearta'' pe Djokovic si da bine in continuare sa-i certam pe cei care sunt impotriva. pentru ca nu sunt cu noi, cei multi, care chipurile, am ales. :) si uite, mai e si prost pe deasupra, renunta la faima si glorie pentru o aroganta. principiile trebuie duse in derizoriu, nu mai sunt importante atunci cand intervine faima si gloria. doar ca, pentru unii conteaza mai mult principiile decat orice altceva. efectiv asa functioneaza chestiile astea, dar e greu, aproape imposibil de inteles, cand nu ai asa ceva. e ca si cum am vorbi acum despre stiinta, dar ultima legatura cu ea am avut-o pe clasa a sapte-a cand ne-am dat coringenta la chimie...apropos, se mai face chimie intr-a 7-a? .... ok, reformulez, se mai face chimie in scoala? :)

3806523206054831
Victor Patru  •  12 Aprilie 2022, 08:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close