SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Marea favorită de la Wimbledon e pesimistă: "Așa mă considerau și anul trecut. Asta pune presiune pe mine"

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2018 16:34

Petra Kvitova (28 de ani, 7 WTA) este marea favorită a specialiștilor la turneul de la Wimbledon, însă cehoaica e de părere că presiunea suplimentară este un mare dezavantaj. 

Petra Kvitova are un an fantastic. Este deținătoarea a două recorduri în circuitul WTA, cele mai multe victorii obținute în 2018, 38 la număr, și cele mai multe turnee câștigate, 5. Cehoaica are în palmares și două titluri pe iarba de la Wimbledon, în 2011 și 2014. 

"Aud că sunt favorită în fiecare an înainte de startul turneului de la Wimbledon. Nu e nimic special pentru mine. Presa mă considera așa și anul trecut, chiar dacă jucasem doar două turnee tot sezonul.

Nu cred că am prima șansă. Știu cum au fost turneele de Mare Șlem pentru mine anul ăsta. Voi face tot posibilul pentru a depăși performanțele de la Australian Open și Roland Garros. Ăsta este obiectivul meu.

Recunosc, am în minte performanțele obținute în trecut pe iarba de aici și asta pune o oarecare presiune pe mine. La Birmingham chiar m-am distrat, nu m-am gândit la nimic, și iată că mi-a ieșit", a declarat Kvitova pentru site-ul oficial al WTA.

5.50
este cota Petrei Kvitova la câștigarea Wimbledon. Simona Halep pornește cu a 6-a șansă din perspectiva bookmakerilor, cu o cotă de 15

Petra Kvitova debutează marți la Wimbledon, împotriva bielorusei Aliaksandra Sasnovich, locul 50 WTA. Cehoaica se poate întâlni cu Simona Halep în sferturile competiției. 

Vezi și: CALCULE PENTRU LOCUL 1 // VIDEO Ce trebuie să facă Simona Halep la Wimbledon pentru a nu fi depășită de Wozniacki și Stephens

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează