SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Maria Şarapova s-a chinuit în turul doi la Australian Open! Rusoaica a salvat două mingi de meci

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 14:28

Rusoaica, una din favoritele la cîştigarea Australian Open, a învins-o în turul al doilea pe Alexandra Panova, scor 6-1, 4-6, 7-5.

Şarapova, locul 2 WTA, a avut nevoie de două ore şi jumătate pentru a trece de Panova, locul 150.

După ce a cîştigat lejer primul set, 6-1, Şarapova a pierdut al doilea set, 4-6, iar meciul a intrat în decisiv. Panova, care în primul tur a învins-o pe Sorana Cîrstea, a început mai bine şi a condus-o pe rusoaică cu 4-1 şi a avut două mingi pentru a face 5-1. La scorul de 5-4, Panova a avut două mingi de meci, dar Şarapova le-a salvat şi a cîştigat cu 7-5.

În turul trei, Şarapova va juca cu Zarina Diyas, locul 31 WTA. Simona Halep şi Maria Şarapova se pot întîlni în semifinală, fiind cel mai bine clasate jucătoare de pe partea inferioară a tabloului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mishu_74
mishu_74  •  21 Ianuarie 2015, 19:39
Postat de adi_stelistul pe 21 Ianuarie 2015, 14:08

La 5-4 au fost mingile de meci, nu la 5-3. Oricum la prima dintre ele returul Sarapovei a fost la limita, in prima secunda am vazut out. In locul Panovei as fi cerut chiar challenge. Era o chestie sa bata Panova.

Nu cred ca avea cum. Se automotiveaza urlatoarea ca nimeni alta. Bai, dar chiar nu i-a trecut prin cap nici uneia pana acuma sa intre pe teren cu casti pe cap la meciurile ei? Un fel de revolta la urletele alea infioratoare. Le-am mai auzit si pe altele urland, dar urla scurt atunci cand elimina energia cu care lovesc mingea. Sharapova urla prelung si continuu ca la un orgasm din ala armaghedonic. Cealalta loveste deja mingea si ea n-a terminat urletul. Mi se pare chiar voit urletul, oare nu se pot lua masuri?Intreb si io, asa, retoric. :-)))

adi_stelistul
adi_stelistul  •  21 Ianuarie 2015, 14:08

La 5-4 au fost mingile de meci, nu la 5-3. Oricum la prima dintre ele returul Sarapovei a fost la limita, in prima secunda am vazut out. In locul Panovei as fi cerut chiar challenge. Era o chestie sa bata Panova.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează