SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Maria Şarapova şi Victoria Azarenka se bat pentru trofeu la Australian Open » Legally blonde

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2012 21:03

Maria Şarapova şi Victoria Azarenka se întîlnesc azi pentru primul trofeu de Mare Şlem al anului, de la ora 10:30, pe Eurosport.


Maria Şarapova şi Victoria Azarenka au trecut în ultimii ani prin transformări. Maria a revenit după o operaţie la umăr care i-a modificat serviciul, de aceea numărul crescut de duble greşeli. Victoria a reuşit să uite de nervi şi să se concentreze pe ce are de făcut. Rusoaica de 24 de ani, a muncit mai mult decît o făcuse, dînd totul pentru a mai ţine un trofeu de Mare Şlem în braţe, înainte de a se opera cîştigase trei.

Bielorusa în vîrstă de 22 de ani, o junioară prodigioasă ce nu reuşise pînă anul trecut să urce mai sus de "sferturi" în turneele de Mare Şlem. Cu mai multă disciplină, mai multă atenţie pentru pregătirea fizică, dar şi cu sfaturi de la bunica sa, ea a ajuns să dispute finala de la Australian Open, dar şi să se lupte pentru numărul unu mondial, învingătoarea devenind de luni lider mondial. "Mi-am dat seama că nu trebuie să fiu supărată după înfrîngere, pînă la urmă e doar un meci de tenis, viaţa e mai mult decît tenis", a spus ea.

Va fi un meci al ţipetelor la capătul căruia Şarapova ar putea cîştiga al patrulea trofeu de Grand Slam, iar Azarenka s-ar putea bucura de sentimentul care învăluie o jucătoare de tenis cînd cucereşte primul titlu într-un astfel de turneu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tzii
tzii  •  28 Ianuarie 2012, 10:33

sarapova, cea mai frumoasa si eleganta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close