SPORTURI  »  TENIS  »  IPOSTAZĂ

VIDEO Maria Sharapova, lângă o cabană, la plajă: „Aveți vreo cascadă de recomandat?”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 13:38 / Actualizat marti, 25 august 2020 13:00

Rusoaica Maria Sharapova (33 de ani) s-a lăsat de tenis în luna februarie a acestui an, după o perioadă de accidentări frecvente și rezultate care nu au mai fost la înălțimea pretențiilor unui cvintuple câștigătoare de Grand Slam.

Relaxată, zâmbitoare, Maria Sharapova pare în vacanță. Pe pietre, lângă o căbănuță, Maria a cerut ajutorul fanilor pentru a descoperi locuri pitorești pe care să le mai viziteze: „Am găsit cele mai frumoase locuri pentru înot. Dar drumurile până la ele au fost destul de accidentate. Aveți vreo sugestie de cascadă de vizitat?!”, a scris Sharapova pe Instagram, unde a postat. 

+21 FOTO

Sharapova și mănușile de box

Departe de terenurile de tenis, Maria Sharapova profită din plin de timpul liber de care nu beneficia aproape deloc în circuit. Rusoaica s-a relaxat recent în Malibu, alături de iubitul ei, iar acum pare că și-a găsit un nou hobby. 

Mai exact, frumoasa blondă a lăsat rachetele de tenis pentru mănușile de box. Într-un clip publicat recent pe Instagram, Sharapova se antrenează în diverse locații alături de un instructor de box. 

FOTO. Imagini spectaculoase cu Maria Sharapova: 

+21 FOTO

În februarie, Maria Sharapova a spus „adio” tenisului

Maria Sharapova a postat în februarie 2020 un mesaj emoționant de retragere:„Cum lași în urmă singura viața pe care ai cunoscut-o vreodată? Cum te îndepărtezi de arenele pe care te-ai antrenat de când erai doar o fetiță, de jocul pe care îl iubești, unul care îți aducea lacrimi nevăzute și bucurii nespuse, un sport în care ai găsit o familie, alături de fani care au fost în spatele tău mai bine de 28 de ani? Sunt nouă în asta, așa că vă rog să mă iertați. La revedere, tenis”, a declarat Sharapova pentru VanityFair.

Citește și alte știri despre tenis: 

Serena Williams se teme de Covid-19: „Am la mine 50 de măști!” » Proiectul colosal la care a lucrat: „De ce nu am făcut asta acum 20 de ani?!”

VIDEO Simona Halep, despre participarea la US Open: „În condițiile actuale, nu merg”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
neubert
neubert  •  11 August 2020, 14:44

Nu ne-o mai tot aratati pe trisoare!

belane
belane  •  11 August 2020, 14:32

The Wall

Vezi toate comentariile (2)
Comentează