SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Simona Halep, despre participarea la US Open: „În condițiile actuale, nu merg”

Simona Halep nu știe dacă va participa la US Open // Sursă foto: Instagram +36   FOTO
Simona Halep nu știe dacă va participa la US Open // Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 13:52 / Actualizat vineri, 07 august 2020 14:12

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a plecat spre Cehia, acolo unde va juca, în perioada 10-16 august, în turneul Prague Open.

Pe aeroport, sportiva noastră a făcut un anunț important despre US Open, turneul de Grand Slam programat la începutul lunii septembrie. „Nu ştiu încă dacă o să particip, nu m-am decis. Dar în condiţiile actuale, nu. Tot timpul sănătatea este mai importantă şi cred că nimeni nu poate judeca pe altcineva când ia o decizie strict personală”, a spus Halep.

De asemenea, Simona nu este complet liniștită nici în privința competiției din Cehia, țară cu peste 17.000 de cazuri pozitive de COVID-19: „Sunt puţin stresată, dar cred că o să fie bine. Nu am jucat încă fără spectatori. O să văd săptămâna aceasta şi sper să nu fie atât de ciudat. Am făcut testul, am primit rezultatul ieri, negativ, bineînţeles. Astăzi, când o să ajung acolo, o să mai fac un test şi, cât aşteptăm rezultatul, stăm în cameră. Pot apărea oriunde cazuri, aşa că nu vreau să mă gândesc la lucruri negative. Vreau să văd partea bună, faptul că putem să jucăm un turneu. O să fiu şi la dublu, pentru că am nevoie de meciuri oficiale şi orice duel e binevenit”.

Simona Halep nu știe dacă va participa la US Open

Halep s-a retras deja de la Cincinnati (mutat la New York din cauza COVID-19), turneu care precede US Open. Fostul lider mondial a rămas pe lista participanților la turneul de Mare Șlem din State. Decizia de a participa sau nu va fi luată în apropierea debutului întrecerii, după cum au spus membrii echipei sale pentru New York Times. 

A fost o decizie de moment să nu particip la Palermo, am crezut că este mai bine așa. Poate nu eram pregătită mental. Acum sunt mai bine şi sunt 100% convinsă că trebuie să joc. Am stat vreo două luni fără tenis şi a fost dificil.

Am stat acasă, m-am odihnit, aveam mare nevoie de o pauză totală, pentru că au fost ani de zile în care am jucat săptămână de săptămână. 

Simona Halep

10 prezențela US Open a adunat Simona Halep în carieră

FOTO Cele mai interesante imagini din cariera Simonei Halep

+32 FOTO

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Luptă pe două fronturi la Praga » Simona Halep va evolua și la dublu: „Suntem foarte fericiți că vor juca împreună"

Lux! Ilie Năstase, afacere cu fratele Simonei Halep: unde a fost surprins de paparazzi

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
969907806361734
Nedelcu Dan  •  09 August 2020, 04:24

La filmarile pentru reclame poate saa mearga, desi acolo sint mai multi oameni pe platou decit pe un teren de tenis. La nunti si petreceri cu 80-90 de participanti se poate, dupa un pahar de tarie frica dispare. Sa fim seriosi, pina la urma sponsorul decide la ce turnee merge, altfel nu-i da banii. Asa ca "decizia personala" o ia sponsorul...Lasati-o dracului de imbuibata, cred ca toata lumea s-a saturat de ipocrizia Halepoaicei.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  08 August 2020, 22:12
Postat de piet pe 07 August 2020, 14:50

pensiaaaaaaaaaaaaaaa !NU a jucat de 7 luni !

Cum n-a jucat? A jucat la nunta la verisoara-sa. Cand posta de la nunta pe instagram cum ca ar citi carti in izolare :)))) https://playtech.ro/stiri/simona-halep-facuta-praf-de-ce-minti-iti-era-rusine-ca-o-sa-stie-lumea-165069

347655969058390
Ion Popescu  •  08 August 2020, 10:25

Stai acasa Simona, ca-i mai sanatos !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează