SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

MARIA SHARAPOVA - HARRIET DART // FOTO Victorie fulgerătoare pentru Maria Sharapova în primul tur de la Australian Open » Nu a pierdut niciun game și transmite un mesaj categoric: „Nu vreau să le las locul celor tinere!”

Maria Sharapova a demolat-o pe Harriet Dart în primul tur de la Australian Open, 6-0, 6-0 // FOTO: Reuters +9   FOTO
Maria Sharapova a demolat-o pe Harriet Dart în primul tur de la Australian Open, 6-0, 6-0 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 03:33

Maria Sharapova (31 de ani, 30 WTA) a debutat cu o victorie fulgerătoare în primul tur de la Australian Open. Rusoaica nu a pierdut niciun game în fața tinerei britanice Harriet Dart (22 de ani, 132 WTA), pe care a învins-o cu 6-0, 6-0, în puțin peste o oră de joc.

Vezi AICI FOTO de la meci!

Sharapova a arătat o formă de invidiat încă din primele game-uri ale partidei, aducând aminte de jocul ei atât de solid etalat ani la rândul în circuit.

Rusoaica a servit excelent și a fost nemiloasă de pe ambele părți ale terenului, copleșind-o în totalitate pe britanica aflată la cel mai important meci al carierei. Primul set s-a încheiat cu victoria Sharapovei, 6-0, după doar 32 de minute.

„Masha” nu a clipit nici în setul secund și a continuat să joace fără greșeală. Desfășurarea ostilităților a fost asemnătoare, iar Sharapova a încheiat meciul său de debut de la Australian Open fără să piardă vreun game.

La finalul partidei, Sharapova a transmis un mesaj categoric.

„Mă simt bine de fiecare dată când revin pe Rod Laver Arena. Sunt fericită pentru victorie, dar adversara mea nu a avut cea mai bună zi.

Îmi place să concurez, întotdeauna mă provoc pe mine însămi să fiu din ce în ce mai puternică. Încă nu vreau să le las locul celor tinere, mai am multe de arătat”, a spus Maria Sharapova la interviul acordat pe teren la finalul partidei.

În turul secund, Maria Sharapova o va înfrunta pe suedeza Rebecca Peterson (23 de ani, 62 WTA), jucătoare care a dispus în primul tur de Sorana Cîrstea, scor 6-4, 6-1.

5turnee de Mare Șlem câștigat Maria Sharapova în carieră. La Australian Open s-a impus o singură dată, în 2008

Vezi și: SORANA CÎRSTEA - REBECCA PETERSON // Start nefast pentru românce: Sorana Cîrstea, înfrângere categorică în primul tur de la Australian Open

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează