SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Maria Sharapova răspunde acuzațiilor de aroganță lansate de Sorana Cîrstea: "Așa am fost mereu"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 13:43

Sorana Cîrstea a afirmat în urmă cu câteva zile că Maria Sharapova este un jucătoare cu care nici măcar nu se salută în circuit, iar rusoaica a venit cu un răspuns.

Într-un interviu acordat pentru tabloidul german Bild, rusoaica a dezvăluit că are o atitudine total diferită în afara circuitului, față de cea afișată pe terenul de tenis.

"Tenisul este un sport foarte centrat pe individ. Pe teren ești singur. Ai o echipă care lucrează doar pentru tine. Pe teren îmi fac treaba. Acolo sunt total concentrată.

Așa am fost mereu. Nici când eram mai tânără nu mă lăsam distrasă. În afara terenului am o cu totul altă viață, acolo sunt un alt om", a spus Sharapova în Bild. 

Cîrstea și Sharapova au jucat un singur meci una împotriva celelilalte, în 2012 la Beijing. Rusoaica s-a impus atunci în două seturi, 6-2, 6-2.

"De 12 ani de când sunt în circuit, o dată nu ne-am salutat! Niciodată! Şi am şi jucat cu ea! Nici măcar nu se uită la mine. Ea procedează la fel cu toată lumea. E mereu cu capul în jos... Eu o apreciez pentru ce a reuşit, dar asta funcţionează la ea" Sorana Cîrstea 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  22 Decembrie 2017, 17:02

ANUNT FOARTE IMPORTANT: purtatorul de cuvant al lui Masha Sharapova a declarat ca rusoaica e afectata de cele spuse de Sorana si vrea sa-i ceara public scuze. Asa ca Sorana Carstea e invitata la resedinta Mariei, cu buletinul si 3 facturi de utilitati pe numele ei, ca sa fie sigura ca nu va cere aiurea scuze vreo altei ,,neica nimeni" din tenis :))))))))))))

balauru48
balauru48  •  22 Decembrie 2017, 16:38

exact lui Carstea i-a raspuns Sharapova :)) Sharapova nici macar nu stie de existenta romancei :))

haleppomanagioaika
haleppomanagioaika  •  22 Decembrie 2017, 16:10
Postat de mplttev pe 22 Decembrie 2017, 15:57

Mai dă și interviuri, dopata ***. Lipsă de caracter și înșelătorie, prin acestea se caracterizează rusoaica. Cine știe ce-și face în pauza dintre seturi la vestiarde stă un sfert de oră, mult peste timpul admisibil, arbitrii închizând ochii de fiecare dată, că de, cine mai e ca Șarapova, ca apoi să renască pe teren și să câștige de fiecare dată.

Ha ha ha inca te macina terenul in cap aplicat de masha halepoasei .:)) se vede frustrarea .a fost la un pas haleapa dar masha s.a dus la vestiar sa traga o pipa si cand s.a intors a macelarito pe haleapa .ca asa .i in tenis .daca nu o spulbera pe haleapa de atatea ori nu aveai nimic cu masha .:)) frustratule .7 - 0 pt masha in meciurile directe .:))) te oftici ? 7 terenuri in cap .mama ce slaba.i a voastra .sa vezi acu ce sar frustratii .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează