TENIS  ·  RUSIA

Maria Sharapova, rugată să intervină în Rusia: „Masha, avem nevoie de ajutorul tău, numai tu ne poţi ajuta!”

Maria Sharapova
Maria Sharapova

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 21:24

Jucătoarea Elena Vesnina, 33 de ani, i-a cerut ajutorul Mariei Sharapova, 33 de ani, pentru a construi o academie de tenis la Sochi. 

„Nu înţeleg de ce nu există nicio Academie de tenis în Sochi. E un loc ideal pentru pregătirea tinerilor. În noiembrie sunt 18-20 de grade. Acum sunt la Moscova şi aici nu s-a oprit căldura încă, e foarte frig, în timp ce la Sochi sunt 28 de grade şi te poţi antrena fără probleme în aer liber.

Vreau să o atrag şi pe Sharapova în acest proiect, dar întrebarea e dacă şi ea va fi de acord. Toate afacerile ei sunt în SUA şi ştiu că vine foarte rar în Rusia. Dar trebuie să o sunăm şi să îi spunem clar: «Masha, avem nevoie de o Academie la Sochi, avem nevoie de ajutorul tău, numai tu ne poţi ajuta»", a spus Vesnina pentru Go Tennis, conform Eurosport.

Sharapova, născută în Siberia, s-a mutat la Sochi când era foarte mică, acesta fiind locul în care a început să joace tenis și de unde a plecat spre SUA pentru a deveni profesionistă. 

Vesnina s-a retras temporar în 2018, după ce a rămas însărcinată, și încă nu a revenit în tenis, dar vrea să se ocupe de acest proiect al unei academii în orașul de pe malul Mării Negre. 

„Sharapova este americancă fără nicio îndoială. Există cineva care se îndoieşte de asta? Are cetăţenie americană, toată viaţa şi-a petrecut-o acolo. Este acolo de la 5 ani. 

Nu am avut o relaţie cu Sharapova. N-am numărul ei de telefon, n-am avut niciun contact. O singură dată am căutat-o prin intermediul Elenei Vesnina, să mă ajute cu un autograf pentru şcoala de tenis a tatălui meu, care a ajutat-o când încă era la Sochi. Masha a refuzat”

Yevgeny Kafelnikov, 46 de ani, fost lider mondial

Novak Djokovic i-a făcut o confesiune „ilegală” Mariei SharapovaLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1