SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

„Extrem de afectat din punct de vedere psihic!” » Antrenorul lui Novak Djokovic, dezvăluiri despre starea actuală a liderului mondial

Novak Djokovic / foto: Guliver/Getty Images
Novak Djokovic / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 22:30 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 22:51

Marian Vajda (56 de ani), unul dintre antrenorii lui Novak Djokovic, a dezvăluit care e starea de spirit a elevului său după ce a fost expulzat din Australia și a ratat participarea la turneul de Mare Șlem de la Antipozi.

Nole era mare favorit să cucerească cel de-al 21-lea turneu de Mare Șlem al careirei, însă nu a mai putut lua startul în întrecerea de la Melbourne, după ce tentativa sa de a intrat nevaccinat în Australia s-a transformat în scandalul diplomatic al începutului de an

Trimis înapoi în Serbia, Djokovic pare să fie afectat de ultimele evenimente, însă Vajda dă asigurări că Novak va reveni pe teren și mai puternic.

Serbia, replică economică drastică în cazul Djokovic! Retrage licența de exploatare a unui metal rar pentru o firmă australiană!
SERBIA
Serbia, replică economică drastică în cazul Djokovic! Retrage licența de exploatare a unui metal rar pentru o firmă australiană!

Marian Vajda: „Novak Djokovic a fost extrem de afectat din punct de vedere pshihic”

A fost extrem de afectat din punct de vedere psihic. Dar, din fericire, Novak este puternic mental şi îşi va reveni. Lumea tenisului va auzi din nou despre el!

Australia plăteşte astăzi preţul unei politici guvernamentale proaste în această pandemie. În ciuda izolării prelungite, numărul de infecţii este foarte mare. Oamenii nu ştiu ce să facă. Mass-media a jucat şi ea un rol în acest proces. Acest lucru l-a pus pe Novak într-o lumină proastă în faţa publicului larg”, a declarat Marian Vajda, conform cotidianului „Sport” din Bratislava, citat de news.ro.

„Extrem de afectat din punct de vedere psihic!” » Antrenorul lui Novak Djokovic, dezvăluiri despre starea actuală a liderului mondial
Marian Vajda, alături de Novak Djokovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Expulzarea din Australia poate avea consecințe nefaste pentru Novak Djokovic

Expulzat în urmă cu o săptămână din Australia, Novak Djokovic înfruntă acum o prelungire pe 3 ani a interdicției acordării vizei, imposibilitatea de a juca la Roland Garros fără vaccinare și tensiune dinspre sponsorii personali.

În mai puțin de două săptămâni, viața sportivă a liderului ATP a luat o turnură dramatică. În loc să-și înceapă drumul spre apărarea titlului la Australian Open, sârbul a fost expulzat din Australia, care i-a refuzat lui Nole intrarea în țară fără să fie vaccinat.

Mai mult, Djokovic a aflat zilele trecute că va putea juca la Roland Garros doar dacă se vaccinează.

Citește și alte știri din tenis: 

Serbia, replică economică drastică în cazul Djokovic! Retrage licența de exploatare a unui metal rar pentru o firmă australiană!

Novak Djokovic vrea să dea în judecată Guvernul Australiei pentru „rele tratamente” » Ce daune se pregătește să ceară

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
larvic
larvic  •  23 Ianuarie 2022, 15:07

Nu e vorba doar vaccinism si anti-vaccinism. S-a comportat, balcanic, ca ultimul om. Isi merita soarta. Pentru ce sa iti manjesti cariera impresionanta cu asemenea comportament. Parerea mea e ca are un anturaj nociv cu familia sa in privinta comportamentului. Mi-a dat impresia ca gandeste taica-su pentru el. Una doua pentru toate cretinatatile. Degeaba vorbea stricat Ioanitoaia ca australienii l-au invitat. El putea foarte usor evita aceasta situatie prin neprezentare. Si pentru romanii inapoiati care ii iau apararea, uitati-va la Halep! Vi se pare ca australienii o trateaza diferit pentru ca e din aceasta regiune?

sibelius
sibelius  •  23 Ianuarie 2022, 11:42
Postat de robinhood1 pe 22 Ianuarie 2022, 23:41

putea prostu sa se vaccineze la chuiveta ca cel putin 5% din poporul francez. prost este ca a vrut sa fie corect cu niste *** ca si australienii aia.

A vrut sa fie "corect" cand: 1. a incalcat carantina 2. a "uitat" ca a fost in Spania 3. "s-a imbolnavit" exact inainte de A.O.?

2204905629830701
Cornelius Stroie  •  23 Ianuarie 2022, 01:00

Afectant psihic e,asta e clar de cand s- a inhaitat vu antivaccinistii ,dar mai e pe deasupra si PROST!Crede ca peste tot e ca in Balcani, la mica intelegere. Huo, sosocare !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează