SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Marin Cilici vrea să scape de suspendarea de 9 luni » Va face apel la TAS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 septembrie 2013 20:16

Marin Cilici, fost număr 9 mondial, va apela la Tribunalul de Arbitraj Sportiv pentru a contesta suspendarea de nouă luni.

Federaţia Internaţională de Tenis l-a suspendat pe croat, după ce a fost testat pozitiv la nikethamide.

Testul a fost făcut în cadrul turneului de la Munchen, în luna aprilie, iar suspendarea a început să se deruleze de la 1 mai, croatul putînd reveni pe teren pe 31 ianuarie.

Jucătorul de tenis în vîrstă de 24 de ani a susţinut că stimulantul interzis s-ar fi găsit în nişte tablete de glucoză pe care le-a luat şi că nu a intenţionat în nici un moment să-şi îmbunăţească performanţa sportivă cu ajutorul lor. Variantă care a şi fost acceptată de ITF.

ALTE ŞTIRI DIN TENIS:

S-a oprit
Sorana Cîrstea a fost învinsă ieri încă din primul tur al turneului de la Guangzhou. Românca, principală favorită şi a 22-a jucătoare a lumii, a fost învinsă de sîrboaica Bojana Jovanovski, 41 WTA, cu 6-2, 6-1 într-o oră şi trei minute.

Înaintea confruntării din China, cele două se mai întîlniseră de patru ori, Sorana cîştigînd 3 partide. Pentru participarea la turneul de la Guangzhou, Sorana Cîrstea va primi un punct WTA şi un cec de 3.000 de dolari.

Prea tare
Alexandra Cadanţu a avut ghinion la tragerea la sorţi a tabloului turneului de la Seul. Ea a trebuit să o înfrunte încă din primul tur pe a patra jucătoarea a lumii şi favorită principală, Agnieszka Radwanska.

Alexandra a reuşit, ieri, patru game-uri, cedînd întîlnirea cu 4-6, 0-6 în 77 de minute. Tot ieri, Irina Begu a trecut de runda inaugurală, după ce a învins-o pe Han Xinyun cu 6-3, 6-4. În turul următor ea o va întîlni pe Julia Goerges din Germania.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează