SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Marion Bartoli, analiză la sânge a Simonei Halep: „A venit vremea să facă asta” + Ce adversară crede că îi va pune mari probleme

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 17:16

Nu toată lumea o vede pe Simona Halep printre favoritele de la Roland Garros. Marion Bartoli nu împarte aceeași părere cu Mats Wilander sau John McEnroe.

Câștigătoarea din 2013 de la Wimbledon o vede pe Serena Williams drept cea mai periculoasă jucătoare, una care îi poate pune mari probleme Simonei Halep dacă va avansa în competiție.

Simona Halep - Magda Linette e liveTEXT AICI de la 18:30!

„Cred că Simona iubește Parisul, a câștigat aici, a jucat finale, dar în momentul în care Serena este pe teren și își găsește rutina, îi poate perturba jocul Simonei. Și îi este destul de greu Simonei să contracareze asta, am văzut în Australia.

Simonei îi place să aibă mai mult timp la dispoziție să joace, iar Serena îți ia acel timp. Serena arată mai fit decât în Australia și, dacă reușește să câștige câteva meciuri, în a doua săptămână devine foarte periculoasă pentru că nu îi este frică, își găsește ritmul, joacă meciuri și nivelul ei crește.

Și atunci când Simona o va înfrunta va fi o provocare foarte dificilă, pentru că va fi pe un teren rapid, cu mingi rapide, iar un astfel de meci nu prea îi convine Simonei”, a spus Bartoli pentru Fanatik.

Marion Bartoli despre...

...ce e diferit față de perioada în care pe Simona o antrena Cahill: „Este foarte interesant, din ceea ce am văzut în începutul sezonului în meciurile Simonei de pe hard pe care le-am comentat, mi se pare că a mai pierdut din agresivitate. Joacă mai mult din spatele terenului și cred că Darren a antrenat-o să intre mai mult în teren, a învățat-o cum să joace mai des voleuri, cum să meargă la fileu

...un sfat pentru Halep: „Cred că dacă vrea să stea mai mult în top și să mai câștige turnee de Grand Slam, ar trebui să știe să aibă o tranziție în interiorul terenului câteodată. Trebuie să fie în stare de lovituri câștigătoare. Dacă va reuși asta, va putea să învingă jucătoare ca Osaka sau Serena. Cred că face o treabă bună pe cont propriu, dar a venit vremea să găsească pe cineva care să o ajute să dea un plus jocului ei”.

VEZI ȘI: 

Safarova s-a retras! Mesaj de suflet transmis de Simona Halep + Concluzia Martinei Navratilova: „E dovada că oamenii buni pot reuși în tenis!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
terezza
terezza  •  30 Mai 2019, 20:03

Cum o putem lua in serios pe aceasta persoana daca habar n-are ca Halep a invins-o pe Osaka de 4 ori in cinci meciuri? Cum sa spuna ca "Dacă va reuși asta, va putea să învingă jucătoare ca Osaka..."

Vezi toate comentariile (1)
Comentează