SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Martina Navratilova trage un semnal de alarmă în cazul Simonei Halep: "Care e problema? Doar pentru că este româncă? E ridicol"

Martina Navratilova, încadrată de Madison Keys și Simona Halep Foto: Guliver/GettyImages
Martina Navratilova, încadrată de Madison Keys și Simona Halep Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 20:59

Martina Navratilova, câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam, a vorbit despre situația în care se află Simona Halep înaintea finalei Australian Open: nu are sponsor tehnic.

"Este ridicol! Nu știu ce s-a întâmplat cu Adidas. Ceea ce știu este că asta nu i s-ar fi întamplat niciodată unui bărbat. Niciodată! Sunt sigură că Simona va găsi un nou sponsor, dar faptul că nu are unul este de neînțeles și incredibil pentru mine, în sensul negativ al cuvintelor", a spus Navratilova, într-un interviu pentru Le Temps.

Navratilova a continuat cu seria cuvintelor laudative la adresa Simonei: "Sper că cei de la Adidas regretă acum. Iar dacă Simona nu-și va găsi un sponsor înseamnă că ceva este într-adevăr în neregulă cu tenisul! Care e problema? Pentru că este româncă? Pentru că nu e înaltă și blondă? Simona este o femeie remarcabilă, cu o mare personalitate!

Este foarte profesionistă, atât pe teren, cât și în afara lui, iar fanii o iubesc. Ea este genul de femeie pe care o vrem drept model pentru copiii noștri. Nu înțeleg de ce nicio companie nu s-a trezit încă să spună: «Aceasta este sportiva pe care ne mândrim să o sprijinim!»".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (86)
mircea_deca
mircea_deca  •  27 Ianuarie 2018, 16:02

am observat ca dinamovistii sunt cam singurii microbisti ,cu facultatile la ei..........si bineinteles clujenii,banatenii........felicitari...............

stfb
stfb  •  27 Ianuarie 2018, 13:41

binenteles ca lesbofeminazi sjw-ista martina arunca mocirla pe barbati , gata era sa i scape binecunoscutul slogan feminazist - moarte albilor cis gender...

itrobert
itrobert  •  27 Ianuarie 2018, 10:33

Navratilov are bucurii la Simo... Pazea!!!

Vezi toate comentariile (86)
Comentează