SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Mărturisirile primei jucătoare care a avut COVID-19: „Simptomele au fost suportabile”

Anna Kalinskaya purtând mască de protecție +7   FOTO
Anna Kalinskaya purtând mască de protecție

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 18:57 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 19:15

Rusoaica Anna Kalinskaya a dezvăluit că a trecut prin boala provocată de noul coronavirus

Actual numărul 112 mondial, jucătoarea care a fost prezentă și la întâlnirea de Fed Cup contra României, de la Cluj-Napoca, din februarie, a dezvăluit printr-o postare pe Instagram că a suferit de COVID-19. „În urmă cu trei săptămâni am testat pozitiv. Sunt recunoscătoare că simptomele au fost suportabile, dureri de cap, lipsa mirosului, slăbiciune în tot corpul. Am stat în carantină timp de 14 zile, iar acum o săptămână am făcut alte două teste, care au ieșit negative”, a scris jucătoarea în vârstă de 21 de ani pe contul ei de pe rețeaua de socializare. 

„Mă simt bine, am revenit la antrenamente. Dacă e cineva din jur bolnav, vă rog, faceți testul, purtați mască, gândiți-vă la ceilalți!”, a adăugat Kalinskaia, prima jucătoare din circuitul WTA care a fost infectată cu noul coronavirus. 

Jucători mai mulți cu coronavirus

În circuitul ATP, mai mulți jucători au testat pozitiv la virusul SARS-CoV-2. Cel dintâi care a anunțat a fost brazilianul Thiago Seyboth Wild, spre sfârșitul lunii martie. Apoi a venit snopul de cazuri de la Adria Tour, circuitul demonstrativ organizat de Novak Djokovic în fosta Iugoslavie. Grigor Dimitrov a fost primul infectat, el comunicând acest lucru în timpul etapei de la Zadar. I-au urmat Borna Coric, Viktor Troicki și inclusiv liderul mondial, Djokovic. De asemenea, Frances Tiafoe a dezvăluit pe 4 iulie că a testat pozitiv, retrăgându-se din turneul demonstrativ de la Atlanta.

Citește și alte știri din tenis

Terenul pe care va juca Simona Halep e gata >> Organizatorii au pus la punct protocolul: măști și teste la 4 zile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
robotzel
robotzel  •  03 August 2020, 12:22
Postat de Andrei Piatra pe 23 Iulie 2020, 20:52

Intr-un fel ma bucur ca a aparut aceasta gripa, fiindca putem vedea cine sunt oamenii liberi si cei care slujesc banului. Cum se spune... caracterele adevarate se nasc in vremurile grele. :))) Celor care s-au compromis le spun ca nu e niciodata prea tarziu sa-si urmeze constiinta. Fiecare doarme cum isi asterne.

iar oamenii liberi in conceptia ta sunt cei care decid sa imbolnaveasca pe toata lumea fara sa protejeze pe nimeni din jur? Sau cei care nu vor sa stea in izolare si merg peste tot sa imprastie virusul si sa omoare oameni fara vina?

2290353194581653
Andrei Piatra  •  23 Iulie 2020, 20:52

Intr-un fel ma bucur ca a aparut aceasta gripa, fiindca putem vedea cine sunt oamenii liberi si cei care slujesc banului. Cum se spune... caracterele adevarate se nasc in vremurile grele. :))) Celor care s-au compromis le spun ca nu e niciodata prea tarziu sa-si urmeze constiinta. Fiecare doarme cum isi asterne.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close