SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Mats Wilander a descoperit momentul decisiv în care Simona Halep a pierdut controlul partidei cu Serena Williams

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 12:20 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 09:27

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open 2021 de americanca Serena Williams (39 de ani, 11 WTA), scor 3-6, 3-6.

Simona părăsește turneul de Grand Slam în sferturi de finală, gândindu-se poate cum ar fi stat lucrurile dacă ar fi valorificat avantajul de 2-0, apoi 3-1 pe care l-a avut în setul secund. Serena Williams a revenit, iar la 3-3, pe serviciul sportivei din Constanța, s-a disputat game-ul care a decis câștigătoarea partidei. Simona Halep a revenit de la 0-40 și a salvat 5 mingi de break, dar Serena Williams a reușit să se impună pe propriul serviciu.

Mats Wilander: „Cred că este cea mai bună versiune a Serenei Williams din ultimii ani”

„Cred că am avut dreptate atunci când am vorbit despre jocul de picioare al Serenei. A ştiut că nu trebuie să lovească mereu la intensitate maximă. A provocat nişte greşeli din partea Simonei şi cred că este cea mai bună versiune a Serenei Williams din ultimii ani. Serena a setat ritmul imediat, a fost foarte agresivă, a câştigat primul set şi asta i-a oferit încredere în setul al doilea. Simona a încercat să întoarcă situaţia din punct de vedere mental, dar până la urmă Serena a fost mai bună. 

Serena a rămas în partidă în setul doi, ceea ce nu s-a întâmplat în ultimii ani. Simona s-a bazat pe erorile Serenei în unele momente, dar Serena nu a mai greşit. Serena e foarte punternică din punct de vedere psihic. La 3-3 în setul doi, în game-ul 7, Simona a salvat câteva mingi de break, dar Serena a rămas în schimburile lungi de mingi. A fost acel decisiv game 7 în setul al doilea, am văzut reacţiile, set, 4-3 şi serviciul, Serena simţea finalul aproape” a declarat fostul mare campion, Mats Wilander, la Eurosport.

7 turnee de Grand Slama câștigat Mats Wilander: 3 Australian Open, 3 Roland Garros și 1 US Open

Vezi o galerie FOTO spectaculoasă de la meciul dintre Simona Halep și Serena Williams

+29 FOTO

Citește și alte știri despre Australian Open:

Cristian Tudor Popescu explică greșeala Simonei Halep contra Serenei Williams: „Aproape că aș fi vrut să piardă mai rău, dar măcar să facă asta”

Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open! Serena Williams, prea puternică pentru româncă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1618129558421747
Mike Vandal  •  16 Februarie 2021, 13:31

Cine este acest Willander vreun arheolog oare?Viteji dupa lupta apar mai intotdeauna.

1618129558421747
Mike Vandal  •  16 Februarie 2021, 13:30

Partida a fost pierduta insinte de a fi inceputa,adevarul este ,chiar daca pentru unii este greu de recunoscut este faptul ca Serena este cu mult peste celelalte jucatoare de tenis

Vezi toate comentariile (2)
Comentează