SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Detaliul care l-a surprins pe Mats Wilander în timpul semifinalei dintre Simona Halep și Elena Rybakina

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a fost învinsă de Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA) în semifinalele Wimbledon 2022, scor 3-6, 3-6. Mats Wilander (57 de ani) a fost surprins de agresivitatea sportivei din Kazahstan. +15   FOTO
Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a fost învinsă de Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA) în semifinalele Wimbledon 2022, scor 3-6, 3-6. Mats Wilander (57 de ani) a fost surprins de agresivitatea sportivei din Kazahstan.

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2022 19:44 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 19:50

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a fost învinsă de Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA) în semifinalele Wimbledon 2022, scor 3-6, 3-6. Mats Wilander (57 de ani) a fost surprins de agresivitatea sportivei din Kazahstan. 

  • În finală de sâmbătă, Elena Rybakina o va întâlni pe tunisianca Ons Jabeur. Meciul se va juca sâmbătă, de la ora României 16:00

Rybakina a dictat ritmul semifinalei cu Simona Halep. Stilul agresiv al jucătoarei din Kazahstan nu este o noutate. În schimb, Mats Wilander a fost surprins de constanța Elenei.

Ons Jabeur continuă să scrie istorie: prima femeie arabă într-o finală de Grand Slam!
Wimbledon
Ons Jabeur continuă să scrie istorie: prima femeie arabă într-o finală de Grand Slam!

Mats Wilander, după semifinala Simona Halep - Elena Rybakina

„Sunt surprins că Rybakina și-a păstrat același nivel de agresivitate pe durata întregului meci. 

iframe src='https://www.eurosport.ro/tenis/simona-halep-vis-spulberat-la-wimbledon-elena-rybakina-va-juca-finala-cu-ons-jabeur-sambata_vid1707786/embed-video.shtml' width="560" height="315" allowfullscreen frameborder=0>

Simona a făcut multe duble greșeli, a servit slab cu mingea a doua, nu a fost foarte sigură pe planul ei de joc. Elena a fost calmă, a avut un plan clar. 

Ea este viitorul și cred că va câștiga multe Grand Slam-uri, dacă ne uităm la modul în care joacă”, a spus Mats Wilander, la Eurosport.

Simona e o mare campioană, dar eu am jucat solid. Sunt mulțumită de cum am arătat astăzi. Am fost emoționată la intrarea pe teren, dar atmosfera pe care am avut-o la celelalte meciuri m-a ajutat. Am reușit să gestionez situația. De obicei am suișuri și coborâșuri în joc, dar nu și astăzi. A fost ceva nemaipomenit
- Elena Rybakina, după semifinala cu Simona Halep

VIDEO Punctul prin care Elena Rybakina a tranșat semifinala cu Simona Halep

Ce adversare a eliminat Elena Rybakina la Wimbledon în această ediție

  • Turul 1 - Jill Teichmann (Elveția, 22 WTA) 6-2, 6-3
  • Turul 2 - Catherine Harrison (SUA, 262 WTA) 6-2, 6-2
  • Turul 3 - Barbora Krejcikova (Cehia, 14 WTA) 2-6, 6-4, 6-3
  • Optimi de finală - Alize Cornet (Franța, 37 WTA) 4-6, 6-4, 6-3
  • Sferturi de finală - Alja Tomljanovic (Australia, 44 WTA) 4-6, 6-2, 6-3

Citește și alte știri de la Wimbledon:

Patrick Mouratoglou, despre prestația Simonei Halep la Wimbledon: „Cu cât o cunoști mai mult, cu atât o iubești mai mult! De asta joacă atât de bine”

FOTO A atras toate privirile la thriller-ul Nadal - Fritz de la Wimbledon » Cine e Morgan Riddle, superba iubită a americanului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  08 Iulie 2022, 10:40

Cred ca-si dau seama si cei mici ca este ERA pariorilor !!...Ei sunt la butoane.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează