SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Mats Wilander despre o colaborare cu Simona Halep: „Ar fi interesant să fiu alături de ea! Mi-ar plăcea situația asta”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 18:34

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) e una dintre favoritele lui Mats Wilander (54 de ani). Fostul număr 1 mondial admite că i-ar face plăcere să colaboreze cu campioana de la Roland Garros, dar că va rămâne la actuala meserie.

  • Fostul număr 1 mondial, acum în vârstă de 54 de ani, a venit în România în calitate de reprezentant al Eurosport, postul TV care va transmite Roland Garros în perioada 26 mai - 9 iunie.

„Cred că ar fi interesant să fiu alături de ea, să împărtășească sentimentele cu mine. Ar fi interesant pentru mine să învăț de la ea. Consider că antrenorii pot învăța mai mult de la jucători decât invers. Eu nu sunt de acord cu antrenorii care se duc și spun «Asta ai de făcut!».

Mai întâi, trebuie să-l asculți pe jucător, să-l înțelegi: «OK, prin asta treci acum, astea sunt lucrurile pe care le simți». Mi-ar plăcea să fiu în situația asta. Dar eu nu sunt antrenor. Lucrez pentru Eurosport. Îmi place să comentez meciurile, să analizez. Îmi place tenisul!”, a declarat Wilander pentru Pro X. 

7 titluri de Mare Șlemare Mats Wilander în palmares: 3 la Australian Open, 3 la Roland Garros și unul la US Open

VIDEO+FOTO Simona Halep, favorita lui Mats Wilander: „Bineînțeles că va mai câștiga un turneu de Mare Șlem. Vreau finală Halep - Serena la Roland Garros!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează