SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Michael Llodra a avut o dispută cu un arbitru la Roland Garros, însă spune că nu este rasist

Michael Llodra
Michael Llodra

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 24 mai 2011 12:03

Francezul Michael Llodra a dezminţit că disputa cu arbitrul marocan Mohammed El Jennati, de luni, la Roland-Garros, cînd a comparat amosfera din teren cu un "bazar", ar fi avut vreo conotaţie rasistă, informează mediafax.

"Îmi amintesc foarte bine ce am spus. Declaraţiile nu sînt rasiste. Mohammed este un prieten. Avem obiceiul de ne distra împreună în afara terenului", a declarat Llodra.

"Aici nu era bazar, nu se vînd covoare", i-a spus Llodra arbitrului marocan, la meciul pierdut în faţa belgianului Steve Darcis.

Llodra a făcut această remarcă în setul doi, după ce a primit un avertisment pentru că a trimis o minge în direcţia unei hostese, care nu înceta, în opinia lui, să "gesticuleze" şi căreia i-a cerut în repetate rînduri să "stea locului".

"Mă distrez foarte tare că mi se atribuie remarci rasiste. Martorul meu de căsătorie este congolez, doica mea este din Kabylia. Nu am nicio problemă cu Mohammed, există mult respect între noi", a subliniat Llodra.

Llodra a asigurat că nu l-a agresat verbal pe arbitru: "Nu i-am spus: "tu eşti un idiot". Voiam doar să-i spun că nu-şi face bine treaba cu arbitrajul şi nu a intervenit în problema cu această tînără. Ar fi trebuit să anunţe securitatea. Nu şi-a făcut treaba", a declarat jucătorul în vîrstă de 31 de ani.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează