SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Mihaela Buzărnescu a dat în judecată WTA! De unde a plecat scandalul: „Nu vreau să facem valuri”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 18:15

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, locul 110 WTA) a dat în judecată Asociația de Tenis Feminin (WTA) și cere despăgubiri financiare după ce s-a accidentat grav la Rogers Cup 2018. 

Românca a alunecat pe cimentul ud al suprafeței de joc în timpul meciului cu Elina Svitolina din turul 2. Înainte de acest moment, antrenorul Mihaelei i-a cerut arbitrei să oprească meciul pentru că ploua și exista riscul accidentărilor. Românca s-a lovit serios și pe tot parcursul sezonului a acuzat probleme medicale. 

„Deocamdată nu pot spune foarte multe, nu vreau să facem valuri în presă. Așteptăm rezultatele care urmează să se definitiveze. Noi sperăm, de asta am și început această acțiune", a spus tatăl sportivei, Mihai Buzărnescu, pentru Ziare.com

Conform sursei citate, nu se cunoaște suma de bani pe care o solicită sportiva drept despăgubire, însă ar putea fi una considerabilă. În 2018, Mihaela a câștigat 1.114.218 de dolari, în timp ce în acest an a obținut doar 585.742 de dolari. 

Mihaela are șanse mari să câștige procesul, ținând cont că există precedentul Eugenie Bouchard, care i-a dat în judecată pe organizatorii de la US Open pentru că a alunecat pe podeaua udă din vestiar. 

Vezi și:

Stefanos Tsitsipas, complicatul talent tânăr » TOTUL despre noul campion de la ATP Finals: „Am fost la o respirație de moarte!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
267890
267890  •  19 Noiembrie 2019, 15:07

Procesul trebuia intentat a doua zi dupa accident. Chiar ar fi trebuit sa obtina o mare suma de bani. Avea toate motivele. Poate nici acum nu e prea tarziu.

robotzel
robotzel  •  19 Noiembrie 2019, 13:44
Postat de noname999 pe 18 Noiembrie 2019, 20:22

Du-te la scoala, prostalaule, lasa scrisul, ca nu e de tine! A, da, la injuraturi te pricepi, ***! Ne facem de ras, ca de obicei. Si wta ar trebui sa o dea in judecata fiindca injura ca o prodancă.

meciul respectiv trebuia oprit. faptul ca un arbitru desemnat de WTA nu a respectat regulile si buzarnescu s-a accidentat este si normal sa existe un astfel de proces. daca tu ai avea o firma si ai obliga un angajat sa faca ceva ce el iti spune ca este periculos si se intampla ceva cu acel angajat atunci este normal sa platesti. aici este la fel. buzarnescu a cerut oprirea meciului insa nu s-a facut asta. deci? ce vrei de fapt?

ovidiu2019
ovidiu2019  •  18 Noiembrie 2019, 22:03
Postat de cuviosul_pafnutie pe 18 Noiembrie 2019, 20:14

Pai ce sa faca si ea?Daca de jucat nu e in stare,barem sa se mentina in atentia publicului cu ceva!Cu sedinta foto,cu procese...

Sa nu uitam ca o accidentare a tras-o in jos, altfel era top 30.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează