SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

Mihaela Buzărnescu bate record după record! Revenire impresionantă la Eastbourne

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 17:10

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 28 WTA) a învins-o pe Shuai Peng (32 de ani, 38 WTA) și s-a calificat în turul secund la Eastbourne.

  • Buzărnescu o va înfrunta în turul următor pe Kiki Bertens (26 de ani, 20 WTA), favorita numărul 12

A doua jucătoare a țării continuă forma excelentă pe iarbă. Primul set a fost singurul echilibrat al înfruntării. Românca a reușit prima break-ul, dar nu a putut să-și păstreze serviciul și a cedat actul de debut după 51 de minute, scor 5-7.

Miki a început apoi revenirea, având ca principală armă serviciul. Procentajele au atins valori extraordinare, în evidență ieșind cel al al punctelor câștigate cu al doilea serviciu, 86 la sută. Buzărnescu a câștigat toate punctele de pe primul serviciu în decisiv, 9 la număr, și a surclasat-o pe chinezoaică, scor 5-7, 6-2, 6-1.

6victorii are Buzărnescu pe iarbă în 2018. Până anul acesta reușise 3 în toată cariera

19turnee a jucat Buzărnescu în 2018, record pentru jucătoarele din TOP 100

Vezi și: Cum a reușit Mihaela Buzărnescu, la 30 de ani și cu puțină experiență la nivel de circuit, să urce atât de mult și de rapid în ierarhia WTA: ”Să nu pierd mingea din obiectiv”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
carol_k
carol_k  •  26 Iunie 2018, 19:51

Nu exista jucatoare din circuit sa nu cedeze nervos atunci cand e furata, am auzit de atatea ori de la ele acel cuvant care incepe cu F si se termina cu K !!! Sa injure in continuare daca asta-i face bine si poate castiga. Sigur ca ar fi de preferat alte moduri de a te descarca nervos dar nu in asta sta aprecierea noastra pentru tot ceea ce face ea la 30 de ani.

maxp
maxp  •  26 Iunie 2018, 13:31
Postat de sala_dalles pe 26 Iunie 2018, 06:14

Pentru ca traim in Capitalism si pentru ca in cazul ei e pe ultima suta de metri . O vezi si la interviuri ca nu e intersata asa mult de fani iar RO e pe locul doi in acest moment . Sa-i dea CEL DE SUS citi mai multi $ .

:))) Da' de unde concluziile ca nu o intereseaza de fani sau de Romania? Asta ca o prima nelamurire, apoi bun, poate chiar n-o intereseaza de Romania asa de tare, dar pentru numele ei nu poate juca? Ca si eu daca as fi unde e ea, parca m-as bucura mai tare ca sunt eu acolo, nu neaparat orice alt roman doar pentru ca e roman. Si desigur, absolut orice jucator are in vedere si partea financiara, la ea e mai ales un plus enorm care vine recent, ea a castigat intr-un an probabil cam cat in tot restul carierei, e clar ca se gandeste si la asta. De ce cred ca totusi nu e axata strict pe bani? Pentru ca o astfel de motivatie n-ar fi adus-o unde este, nici nu visa ea acum 1 an jumate, in pragul retragerii ca acum va castiga cat castiga, daca se baza pe asa ceva chiar se retragea si se apuca de altceva. Deci in mod cert nu de-aia a continuat si nu asa a ajuns unde a ajuns.

1495745560688479
Legionarul Rapid  •  26 Iunie 2018, 11:04

Mihaela este o fata luptatoare si cu foame de victorii. Va dati seama daca soarta nu-i era atat de potrivnica in sport ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close