SPORTURI  »  TENIS  »  WTA HOBART

Mihaela Buzărnescu continuă forma excelentă: calificare în turul III la Hobart! Cum s-a terminat duelul românesc Irina Begu - Monica Niculescu

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 08:44

Monica Niculescu, locul 85 WTA, a câștigat duelul româncelor de la Hobart și este în turul II, după ce a învins-o pe Irina Begu, locul 40 WTA, scor 6-3, 6-2.

Monica a profitat de faptul că Begu venea după ce a jucat finala de dublu la Shenzen, câștigată alături de Simona Halep, și a fost mai bine pregătită fizic. După primele 4 game-uri, scorul era egal, 2-2, fiecare jucătoare câștigând doar pe serviciul adversarei. În finalul setului, Niculescu a mai făcut un break și a câștigat setul.

În partea a doua, Niculescu a făcut două break-uri, decisive pentru câștigarea setului și a meciului. În turul doi, Monica Niculescu se va duela cu americanca Varvara Lepchenko.

Victorie pentru Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu, locul 57 WTA, își continuă forma excelentă arătată în finalul anului trecut. Buzărnescu are rezultate foarte bune la Hobart, calificându-se în sferturile turneului. Românca a învins-o în minimum de seturi, 7-5, 6-4, pe nemțoaica Anna-Lena Friedsam, locul 507 WTA.

În sferturile de finala, Buzarnescu o va înfrunta pe câștigătoarea meciului Kirsten Flipkens - Alison Riske.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
merace
merace  •  09 Ianuarie 2018, 19:17

Frumoasa surpriza ne face Mihaela cu ascensiunea ei. Mult succes ii doresc! Ma bucur si pentru Monica, are nevoie de victorii ca sa revina la o pozitie mai buna. Irina probabil era deja obosita dupa Shenzen, dar e bine si asa. HAI ROMANIA!

1065808933555529
Andrei Preda  •  09 Ianuarie 2018, 16:32

Daca tragi un gambrinus si nu te tine te duci la culcare si dupa aia citesti presa cand esti mai bine !

803082283107869
Gigel Bekali  •  09 Ianuarie 2018, 09:51

Mare star, de nici numele nu il stiti. "Monica Buzarnescu"...vai de capul vostru de *** ce sunteti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează