SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

GALERIE FOTO Mihaela Buzărnescu, copleșită de fanii de la București » Anunț despre viitor: "Ce să fac? Sunt om și eu, nu robot"

Mihaela Buzărnescu FOTO: Raed Krishan +7   FOTO
Mihaela Buzărnescu FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 20:58

Mihaela Buzărnescu (25 WTA) a trecut de Tamara Zidansek (93 WTA), scor 6-3, 7-5, și va juca în sferturile de finală împotriva chinezoaicei Yafan Wang (84 WTA).

Emoțiile unui turneu în România au copleșit-o astăzi pe Mihaela. A trecut peste și speră să poată ridica trofeul în fața fanilor de la Arenele BNR.

"E destul de greu să joc acasă. Publicul e în număr foarte mare, automat și așteptările sunt mai mari și din partea mea și din partea lor. Vreau să le demonstrez că joc bine, ei au venit să mă vadă pentru prima oară în țară și nu este deloc ușor. De aceea mă bucur că pot să mă liniștesc și să câștig și să-i fac să vizioneze plăcut acest turneu.

Astăzi am resimțit o oboseală, simțeam ceva în atmosferă și că nu mai energie foarte multă. Probabil s-a acumulat, probabil și din cauza publicului în număr mare. Resimțeam presiunea, dar tot din energia lor mă hrănesc. Așa îmi regăsesc puterea de a reveni și de ea câștiga. M-au ajutat astăzi și le mulțumesc", a declarat Mihaela după calificarea în sferturile de finală. 

Pauză după București

Mihaela Buzărnescu a participat la nu mai puțin de 32 de turnee în 2018, mai mult decât orice altă jucătoare din top 10, și va lua o pauză după turneul de la București. 

"Dacă jucam acum în străinătate poate nu era așa de adâncă oboseală aceasta. Am jucat prea multe meciuri fără pauză. După acest turneu voi avea o pauză și apoi voi merge în America să pregătesc US Open. Ce să fac? Sunt și eu om, nu robot", a încheiat Mihaela.

Vezi și: Alexandra Dulgheru sare în apărarea Simonei Halep: "Altele de ce nu bat jucătoarele alea?!" + Cadou deosebit primit de la Venus Williams

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  19 Iulie 2018, 10:20

A jucat prea mult, oboseala apare, mai ales ca nu are un corp ferit de sechele traumatice. Face bine daca isi ia vreo 3 saptamani de pauza. Era mai bine sa joace mai putin si sa poata merge in America unde turneele sini tari si premiile ...pe masura. Dar a fost prost sfatuita.

fancraiova
fancraiova  •  19 Iulie 2018, 09:10

Mult succès Miky

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  18 Iulie 2018, 22:11

A jucat enorm anul asta, e jucatoarea cu cele mai multe meciuri din wta pe 2018. Si nu are 25 de ani. Bravo ei, insa pauza e necesara dupa acest turneu. Cu acest prilej poate se mai linisteste, injuraturile si crizele de nervi nu-i fac cinste. Vorbesc despre incidentele din saptamanile precedente.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează