SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ACAPULCO

Mihaela Buzărnescu, eliminată de Bianca Andreescu » Principala favorită a părăsit și ea turneul mexican

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 09:11

Mihaela Buzărnescu (31 WTA) a fost eliminată de canadianca Bianca Andreescu (71 WTA), scor 2-6, 5-7, în optimile de finală ale turneului WTA de la Acapulco.

Buzărnescu nu a reușit să dubleze victoria din turul I, prima din 2019, contra australiancei Daria Gavrilova. Miki a resimțit dureri la spate încă din primul set și a clacat în fața jocului agresiv al canadiencei cu origini române.

Andreescu și-a adjudecat primul set în 45 de minute, scor 6-2, terminând cu un procentaj excelent al punctelor câștigate pe primul serviciu, 72 %.

Setul secund a fost mult mai echilibrat. Românca a cedat pe propriul serviciu la 4-3, a salvat apoi o minge de meci la 5-3. Insuficient pentru a împinge meciul în decisiv. Andreescu s-a impus într-o oră și 44 de minute, scor 6-2, 7-5, și va juca în sferturile de finală împotriva chinezoaicei Saisai Zheng (40 WTA).

Stephens, eliminată

Sloane Stephens, jucătoarea de pe locul 4 WTA și principala favorită a turneului din Mexic, a fost eliminată de brazilianca Beatriz Haddad Maia (172 WTA), scor 3-6, 3-6.

Nici favorita numărul 2, americanca Danielle Rose Collins (25 WTA), nu mai este în competiție, pierzând încă din primul tur în fața bielorusei Victoria Azarenka (50 WTA).

Vezi și: 

Mihaela Buzărnescu, program infernal înaintea meciului crucial al echipei de Fed Cup

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  28 Februarie 2019, 12:10

Am vazut-o pe Bianca Andreescu!Intr-adevar are lovituri puternice si precise!Dar nu inteleg de ce tot cade lata pe teren din cauza oboselii-la varsta ei?Plus niste "ticuri"-sa le zicem-dezagreabile!Tot la cateva minute isi punea racheta intre piciore-o tinea intre genuchi-ca sa isi tot aranjeze cocul din varful capului!Numai ca,de cateva ori chiar daca terminase de aranjat cocul, mai statea un timp cu racheta intre genunchi!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  28 Februarie 2019, 12:01
Postat de viomarmi22 pe 28 Februarie 2019, 11:28

Buzărnescu a fost de nerecunoscut, putea câștiga meciul fără probleme, a făcut greșeli peste greșeli de începătoare, a avut 3-4 game-uri pierdute de la 40-0, mingi ușoare din preajma fileului ratate cu o nonșalanță incredidibilă din cauza nervilor, arbitrul de scaun și-a adus și el contribuția și a furat-o ca-n codru, mingi la 30 cm în aut le-a oferit cadou lui Andreescu ! După ceea ce am observat îi trebuie urgent un antrenor și în același timp să fie și un bun psiholog să o pună la punct cu nervii, altfel brânză bună în burduf de câine !!!

Ii trebuie un armasar!

sakamoto
sakamoto  •  28 Februarie 2019, 11:45

Bianca Andreescu, sportiva care joaca pt Canada-dar de origini romanesti-asta trebuie mentionat obligatoriu, de fiecare data cind se graieste despre dinsa. Precum Cato cel Batrin, care in senatul roman, orice discutie era, isi incheia discursul cu:delende Cartago:distrugeti Cartagina! Deci Bianca Andreescu, canadianca cu origini romanesti, este o tenismena cu un joc solid, o mare sperantza a tenisului. Are multa usurintza in joc, loviturile ei sint precise si destul de puternice. Dovada certa ca are talent si ca munceste bine. Ce s-ar fi intimplat cu dinsa, daca raminea in Romania? Ar fi fost cu certitudine, ca si celelalte tinere din tenisul romanesc, o speranta care nu va confirma niciodata. Dupa Simona Halep, este si va fi un mare vid. Da Doamne sa nu am dreptate! As fi primul entuziast!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează