SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Mihaela Buzărnescu explică de ce a a dat WTA în judecată: „E în joc viața noastră! Arbitra era cu umbrela, iar eu plângeam și sângeram”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 18:21

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, locul 110 WTA) a explicat în premieră de ce a dat în judecată Asociația de Tenis Feminin (WTA) și motivul pentru care cere despăgubiri financiare, după ce s-a accidentat grav la Rogers Cup 2018.

„Mă gândesc doar la dreptate și la faptul că mi-a fost dată peste cap cariera. Mă gândesc că în acel an puteam ajunge la Turneul Campioanelor. Noi, sportivii, trebuie să fim ajutați mai mult. Sper ca organizatorii să fie mai atenți cu noi de acum înainte. E în joc cariera noastră, dar și viața. Sper ca prin acest lucru să li se acorde sportivilor mai multă atenție și să nu mai pățească nimeni ce am pățit eu.

Acel moment a fost groaznic! Cel mai crunt al carierei mele. Știam că n-o să fie bine. Nu-mi venea să cred că i-am zis arbitrei că nu se poate juca și aș dori să oprească meciul, iar după două puncte am alunecat și mi-am rupt glezna! 

Arbitra venise cu umbrela, iar eu stăteam, plângeam și îmi curgea sânge! Nu știa ce să mai îmi spună. Cică îi părea rău. Dar mai contează că îți pare rău după o asemenea tragedie?”, a declarat Mihaela Buzărnescu la Antena Stars.

Românca a alunecat pe cimentul ud al suprafeței de joc în timpul meciului cu Elina Svitolina din turul 2. Înainte de acest moment, antrenorul Mihaelei i-a cerut arbitrei să oprească meciul pentru că ploua și exista riscul accidentărilor. Românca s-a lovit serios și a acuzat probleme medicale pe tot parcursul sezonului.

Citește și:  

Tulburătoarea săptămână a lui Roberto Bautista: sâmbătă și-a înmormântat tatăl, duminică a purtat Spania spre victorie » Nadal, în lacrimi: „Un exemplu pentru tot restul vieții mele”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  26 Noiembrie 2019, 13:08

Unde exista precedent exista si posibilitatea ca adevarul tau sa fie luat in calcul!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  26 Noiembrie 2019, 10:02

Urata ca doi magari,dar bulanoasa!

blackseacoast
blackseacoast  •  26 Noiembrie 2019, 01:12

Jenant! Rusine d-le Buzarnescu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează