SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Mihaela Buzărnescu explică secretul unui succes magnific la Roland Garros: "Astăzi mi-am spus că nu trebuie să fac asta din nou. Și mi-a ieșit!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 17:12

Mihaela Buzărnescu (30 de ani / 33 WTA) a eliminat-o pe Elina Svitolina (23 de ani / 4 WTA), scor 6-3, 7-5, și s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros.

Românca a oferit prima reacție după victoria senzațională de azi, vorbind despre momentele dificile pe care le-a traversat în timpul jocului.

"Sunt foarte fericită că am jucat bine azi. Trebuie să mă calmez în momentele în care sunt nervoasă (n.r. a dat cu racheta de pământ la un moment dat), altfel o să fie rău pe viitor.

La Strasbourg am fost aproape să o învins pe Cibulkova, eram la două puncte de meci, dar din cauza unor gânduri mi-am pierdut controlul. Astăzi mi-am spus că nu trebuie să fac asta din nou. Și mi-a ieșit!

Anul trecut pe vremea asta eram pe locul 400, voiam să termin cu tenisul. Aveam și probleme la genunchi, dar familia mi-a fost alături și m-a ajutat. Din nimic am învățat multe lucruri și sunt fericită că lucrurile s-au îmbunătățit.

Sunt mult mai pozitivă și lucrurile merg bine pentru mine", a zis Mihaela Buzărnescu după meci, la Eurosport.

  • Următoarea adversară a româncei este Madison Keys (23 de ani, 13 WTA), care a trecut de Naomi Osaka, scor 6-1, 7-6.
  • Calificarea în optimile de finală ale competiției i-a asigurat Mihaelei un câștig de 222.000 de euro.

Vezi și:  VIDEO+FOTO // SENZAȚIONALĂ! Mihaela Buzărnescu e în "optimi" la Roland Garros » O învinge pe Elina Svitolina și își cunoaște următoarea adversară

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  02 Iunie 2018, 11:01

Eu o sa tin cu *** americana, ca e de bine daca tii cu americanii! E COOL! Si in plus , daca bate Miky o sa-i puna in pericol titlul la R .Garos iubitei noastre , Simonica ! Si -atunci ce *** am facut ? Iar ramane Simonica fara coledz ??? AGAMEMNON DANDANACHE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

235228763637185
Marele Zeu Apollo  •  01 Iunie 2018, 23:21

Ce interesant gandesc romanii e o performanta extraordinara sa fie o jucatoare romanca pe locul 30 in lume la 30 de ani si in primii 16 la Roland Garros da e normal pt Simona Halep sa fie locul 1 in lume si cu 3 finale de Grand Slem timp de 30 de saptamani pt ca e macedoneanca

braveheartro
braveheartro  •  01 Iunie 2018, 20:21
Postat de florianveress pe 01 Iunie 2018, 18:47

Câine, nu vorbi urât cu mine!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează