SPORTURI  »  TENIS  »  WTA NOTTINGHAM

Mihaela Buzărnescu, învinsă în finala de la Nottingham » Parcurs notabil însă pentru a doua jucătoare a României

FOTO: Twitter @Mihaela Buzărnescu
FOTO: Twitter @Mihaela Buzărnescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iunie 2018 15:26

Mihaela Buzărnescu și Heather Watson au fost învinse în finala de dublu a turneului WTA de la Nottingham de Alicia Rosolska și Abigail Spears, scor 3-6, 6-7(5).

Aflate la al 2-lea turneu în această formulă, după cel de Charleston, Buzărnescu și Watson au avut un parcurs excelent până în ultimul act.

Astăzi, perechea româno-britanică a pornit ca din tun și s-a desprins rapid la 3-0. A urmat o cădere inexplicabilă, cu 7 game-uri consecutive pierdute. Buzărnescu și Watson au reușit primele break-ul și în actul secund, fără a-l consolida. Încurcate de procentajul bun al primului serviciu, 69 la sută, au cedat în doar 87 de minute, după un tie-break încheiat la 5.

Mihaela Buzărnescu a avut un parcurs notabil și pe tabloul de simplu. A ajuns până în sferturi, unde a fost eliminată de Naomi Osaka, scor 4-6, 1-6.

Buzărnescu (30 de ani, 30 WTA) a fost desemnat de WTA.com jucătoarea cu cel mai impresionantă ascensiune în sezonul de zgură.

Vezi și: UPDATE Plângere penală după caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: "E inacceptabilă!" + Cerința specială către francezi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sibelius
sibelius  •  17 Iunie 2018, 22:47
Postat de observator979 pe 17 Iunie 2018, 21:35

Bravo, Mihaela! Locul 2 la un turneu inseamna ceva ce nu au reusit cateva zeci de alte jucatoare partcipante, cu exceptia celor care au jucat finala!

Daca dam un gol mai mult ca ei probabil castigam, nu?

observator979
observator979  •  17 Iunie 2018, 21:35

Bravo, Mihaela! Locul 2 la un turneu inseamna ceva ce nu au reusit cateva zeci de alte jucatoare partcipante, cu exceptia celor care au jucat finala!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează