TENIS    •   US OPEN

Mihaela Buzărnescu răspunde jucătoarei care a acuzat-o că s-a înscris la US Open doar pentru bani: "Ea mi-a trimis un mesaj"

Foto: Guliver/GettyImages

Foto: Guliver/GettyImages

Joi, 13 Septembrie

La o săptămână după ce a fost acuzată de Mandy Minella (locul 139 WTA) că s-a înscris la US Open doar pentru bani și n-a mai jucat fiind accidentată, Mihaela Buzărnescu (23 WTA) i-a transmis un mesaj jucătoarei din Luxemburg."Am văzut aceste declarații. Am fost contactată, Minella mi-a trimis un mesaj. Din păcate pentru ea, eu am respectat toate regulile ITF. Am discutat inclusiv cu președintele ITF, care a făcut aceste reguli. Am discutat și cu cei de la WTA, iar ei m-au încurajat să rămân înscrisă până în ultima clipă la turneu.

Pur și simplu, am respectat toate regulile. Inclusiv medicii de la US Open mi-au spus că pot juca dacă vreau, că sunt aptă, am făcut teste, doar că în ziua meciului mi-a fost teamă, nu am vrut să risc", a spus Buzărnescu pentru Antena 1.

Mihaela Buzărnescu s-a retras încă din primul tur de la US Open, înaintea meciului cu Marketa Vondrousova (71 WTA). Minella ar fi intrat pe tabloul principal dacă Mihaela n-ar fi confirmat participarea în competiție.

Comentarii (9 ) Adaugă comentariu

Nicoleta Macovei  •  14 Septembrie 2018, 08:07

Si care - i problema dacă s - a înscris pentru bani ? A respectat regulamentul. ????

Leonard Giubelan  •  13 Septembrie 2018, 20:56

Măi fraților, în cele trei săptămâni premergătoare USO, în timp ce se recupera, fata asta se chinuia inclusiv cu antrenamente. Prin urmare, ea spera să joace... Q.E.D., asa că liniștiți-vă mintea...

Adrian Nistor  •  13 Septembrie 2018, 19:01

Postat de dora pe 13 Septembrie 2018, 15:52

E cusuta cu ata alba. E clar la acel moment - si chiar acum - este inca accidentata. S-a inscris pentru bani. Chiar daca nu a jucat niciun minut la US Open a castigat zeci de mi de dolari.

si ce este rau ca a luat bani meritati,legali ?prostul moare de grija altuia...

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase