SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Mihaela Buzărnescu, eliminată în turul I de la Wimbledon! A pierdut greu cu Venus Williams

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iunie 2021 15:16 / Actualizat marti, 29 iunie 2021 15:48

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 160 WTA) a fost eliminată în turul 1 de la Wimbledon, fiind învinsă de americanca Venus Williams (111 WTA, 41 de ani), scor 5-7, 6-4, 3-6. 

În primul set, ambele sprotive au jucat la cel mai înalt nivel, mai ales în game-urile de serviciu. Miki și Venus au mers cap la cap până la 5-6 pentru americancă, când aceasta a forțat și a făcut break-ul decisiv. 

Setul doi a fost din nou echilibrat, cu o singură excepție. Mihaela a făcut break în primul game, iar de atunci s-a menținut în față, câștigând setul cu 6-4.

La 2-0 pentru ea, Miki a reușit un punct spectaculos. După ce s-a apărat perfect, alergând dintr-un colț în altul al terenului, jucătoarea noastră a câștigat punctul cu un backhand excelent, mingea depășind-o pe Venus.

În startul setului al treilea, Miki nu a mai ținut pasul cu Venus. A fost condusă cu 5-1, a salvat o minge de meci și a reușit să câștige două game-uri, ducând scorul la 3-5. După ce românca a ratat trei șanse de încă un break, Venus a închis meciul și a obținut calificarea.

Miki și Venus s-au mai întâlnit până azi o singură dată, tot pe un tablou de Grand Slam, la Australian Open 2019 în turul 1, iar Williams s-a impus greu atunci, 6-7 (3), 7-6 (3), 6-2. Mihaela Buzărnescu are drept performanță de vârf la Londra turul al 3-lea atins în 2018, în timp ce Venus Williams este de cinci ori învingătoare pe iarba londoneză.

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep, prima reacție după retragerea de la JO: „Nimic nu îmi aducea mai multă mândrie”

Irina Begu, în turul doi la Wimbledon! Câți bani încasează românca

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fuller
fuller  •  29 Iunie 2021, 16:56

Din pacate, la 41+ de ani, Venus a dominat-o clar, mental si fizic, pe Miki in setul trei. Asta cam spune totul despre pregatirea lui Miki pentru Wimbledon. Nu pot decat sa o laud pe Venus Williams pentru puterea si dorinta de a se bate la acest nivel. E o dorinta interna, ca nu mai are nevoie sa isi faca un barem de bani.

powerdinamo
powerdinamo  •  29 Iunie 2021, 16:24

Pai daca te bate si baba aia de Venus Wiliams mai bine stai acasa si nu te mai face de ras,nu aveti nici o logica in abordarea corecta a acetor meciuri jucate impotriva unor jucatoare cu mult mai in varsta ca voi,mai mare rasu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează