SPORTURI  »  TENIS  »  JO

Simona Halep, prima reacție după retragerea de la JO: „Nimic nu îmi aducea mai multă mândrie”

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) s-a retras de la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentări la gambă. Prima reacție a sportivei noastre:
Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) s-a retras de la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentări la gambă. Prima reacție a sportivei noastre:

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2021 23:10 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 23:29

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) s-a retras de la Jocurile Olimpice, din cauza unei accidentări la gambă. Prima reacție a sportivei noastre:

„Nimic nu îmi aduce mai multă mândrie decât să reprezint România, însă, din păcate, recuperarea de după accidentarea la gambă necesită mai mult timp, așa că am decis să mă retrag de la Jocurile Olimpice din această vară. După dezamăgirile cauzate de ratarea Roland Garros și Wimbledon....”, a scris Simona Halep pe Twitter.

  • Jocurile Olimpice vor începe pe 23 iulie. Competiția de tenis se va desfășura între 24 iulie și 1 august.

Simona Halep nu participă la Jocurile Olimpice!

Cel mai bine clasată jucătoare de tenis din România nu va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Motivul este reprezentat de accidentarea care a scos-o pe Simona Halep din joc și la ultimele două turnee de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon.

Simona a suferit în mai o ruptură musculară la gamba stângă și nu s-a refăcut pe deplin, astfel că și-a anunțat retragerea de la Jocurile Olimpice.

„Simona Halep nu va participa, nu va fi portdrapel al României. Suntem foarte triști, știm cât de mult și-a dorit Simona să participe la Jocurile Olimpice. A dat totul la o parte pentru acest obiectiv”, a dezvăluit președintele COSR la emisiunea „Tema Zilei”, de la TVR 1.

Simona Halep, prima reacție după retragerea de la JO: „Nimic nu îmi aducea mai multă mândrie”
Simona Halep s-a retras și de la Wimbledon. FOTO: Guliver/Getty Images

Citește mai multe știri din tenis: 

Surpriză pe tabloul feminin la Wimbledon: dubla-câștigătoare a competiției, eliminată în turul 1 + Jucătoare descalificată de organizatori!

Irina Begu, în turul doi la Wimbledon! Câți bani încasează românca

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
adi2306
adi2306  •  29 Iunie 2021, 16:03
Postat de observator_ipohondru pe 29 Iunie 2021, 10:46

Ea credea ca la olimpiada e ca la tenis, cine duce steagul e premiat cu un milion de parai. Cand a aflat adevarul, a renuntat. Pare normal, Romania n-a facut nimic pentru ea, de ce ar face ea ceva pentru Romania? Chiar si asa, jocurile vor fi mai frumoase fara mofturile ei. ***

Deci in mentalitatea ta Simona n-a facut nimic pentru România. Asa-i? Te-ai gindit mult cind ai scos "perla" asta? In comparație ce Simona te-ai intrebat ce ai facut TU pentru România?

adi2306
adi2306  •  29 Iunie 2021, 15:58
Postat de 267890 pe 29 Iunie 2021, 07:56

Halep chiar nu avea ce sa caute la Olimpiada. Olimpiadele sunt jocuri ale bucuriei, Halep e manata de ură. O sa fie mai frumos fara Halep. Si in plus, hai sa fim seriosi, Halep si România sunt doua linii paralele.

Dacă Simona "e mînată de ură", tu ce emani prin comentariu obscur care-l arunci aici? Iubire cumva??

oricare
oricare  •  29 Iunie 2021, 10:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează