SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Surpriză pe tabloul feminin la Wimbledon: dubla-câștigătoare a competiției, eliminată în turul 1 + Jucătoare descalificată de organizatori!

Sloane Stephens s-a calificat în turul 2 la Wimbledon // foto: Guliver/gettyimages
Sloane Stephens s-a calificat în turul 2 la Wimbledon // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2021 21:10 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 22:35

Petra Kvitova (31 de ani, locul 10 WTA) a fost eliminată de Sloane Stephens (28 de ani, 73 WTA) în turul 1 de la Wimbledon, scor 3-6, 4-6.

Prima zi de la Wimbledon a adus surprize majore atât pe tabloul masculin, cât și pe cel feminin. După eliminarea lui Stefanos Tsitsipas, locul 4 mondial în ATP, a venit rândul cehoaicei Petra Kvitova, câștigătoarea competiției în 2011 și 2014, să părăsească întrecerea timpuriu.

Surpriză pe tabloul feminin la Wimbledon: dubla-câștigătoare a competiției, eliminată în turul 1 + Jucătoare descalificată de organizatori!
Petra Kvitova e de două ori campioană la Wimbledon, în 2011 și 2014, foto: Imago

Kvitova a cedat în fața americancei Sloane Stephens după o oră și 18 minute de joc, scor 3-6, 4-6, în care a greșit mai mult (20 de erori neforțate față de 14 ale adversarei și 3 duble greșeli, față de două ale oponentei), a avut procentaje mai slabe la serviciu, mai puține lovituri câștigătoare și mai puțini ași.

Johanna Konta, descalificată de la Wimbledon

Britanica Johanna Konta (30 de ani, 31 WTA), semifinalistă la Wimbledon în 2017, nu va putea lua parte la competiția din acest an după ce s-a aflat în contact direct cu o persoană infectată cu COVID-19.

Konta ar fi trebuit să o înfrunte pe Katerina Siniakova marți, în primul tur, dar a fost descalificată după ce s-a văzut nevoită să intre în izolare pentru 10 zile, anunță BBC.

Un membru al echipei Johannei a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar jucătoarea a fost în contact direct cu acesta.

Locul britanicei a fost luat de Yafan Wang (27 de ani, 123 WTA), care intră pe tabloul principal din postura de „lucky loser”.

Citește mai multe știri din tenis:

Poveste înfiorătoare » Cum a ajuns un fost finalist la Wimbledon criminal cu sânge rece. Femeia ciopârțită era în bagaje!

Monica Niculescu, eliminată în turul I la Wimbledon! Românca a oferit faza zilei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează