SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

Moment inedit la turneul de la Miami » Meciul a fost întrerupt 7 minute după ce Robin Haase a rămas desculț

Robin Haase
Robin Haase

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2019 16:55

Nikoloz Basilashvili, 19 ATP, l-a învins în două seturi pe olandezul Robin Haase, locul 65 ATP, scor 7-6 (3), 6-3, în turul III de la Miami.

Setul doi a oferit un moment inedit. Robin Haase a oprit meciul din cauza unor probleme cu încălțămintea. Pantofii sport ai lui Haase s-au rupt, iar olandezul a cerut o pereche nouă. Haase s-a oprit, s-a descălțat și a așteptat pe bancă noile încălțări.  Jocul a fost oprit timp de aproximtiv 7 minute pentru ca Haase să își primească noua pereche, spre nemulțumirea lui Basilashvili.

Totuși, întârzierea nu l-a scos din ritm pe georgianul Basilashvili. Acesta a făcut break-ul la 4-3 și a închis meciul, asigurându-și calificarea.

Vezi și:

Bianca Andreescu - Angelique Kerber, o controversă cu antecedente » 8 întâmplări din tenis care au uimit lumea: de la un salut cu spatele la cuvinte jignitoare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sadomarxist
sadomarxist  •  25 Martie 2019, 17:48

adidas, este?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează