SPORTURI  »  TENIS  »  MOMENT

Moment terifiant trăit de Sorana Cîrstea: "Instant a venit un miros de ars, am văzut moartea cu ochii"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 08:47

Tenismena Sorana Cîrstea a povestit cu lux de amănunte episodul înfricoșător trăit în luna mai, când avionul care se afla în drum spre Madrid a fost aproape de o tragedie după ce a lovit o pasăre în zbor.

"Eram în avion cu Cătălin Moroșanu și, la un moment dat, avionul a lovit o pasăre în zbor. Instant a venit un miros de ars în interior, un motor s-a oprit și atunci chiar m-am speriat. Am văzut moartea cu ochii. Am avut noroc că eram aproape de aterizare și am avut un pilot incredibil.

Îmi aduc aminte că m-am speriat, chiar îi spuneam antrenorului meu că mi-e frică rău de tot. Cătălin Moroșanu a spus că, după acel moment, poate bate pe oricine.

Acum este ceva mai bine, mai am mici emoții la decolare. Înainte chiar mă temeam de turbulențe, acum nu mai e cazul așa mult", a declarat Sorana Cîrstea, la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
blocatu
blocatu  •  27 Decembrie 2017, 16:36
Postat de fangigi pe 27 Decembrie 2017, 14:08

Lui Halep daca i se intampla asa ceva, cu o mana pilota avionul iar cu cealalta gonea pasarile din preajma lui!

asta e culmea inotului! cu o mana sa inoti si cu cealalta sa dai din picioare!

merace
merace  •  27 Decembrie 2017, 15:22

Mai multi oameni mor in lume in accidente de masina decat de avion. Si totusi, masina isi iau toti, fara atata melodrama...

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  27 Decembrie 2017, 14:08

Bai voi sunteti normali? Mi-ati cenzurat o postare care se voia amuzanta, care nu avea nimic rasist in ea, care nu jignea pe nimeni, pentru ca ironia, caterinca si umorul sunt caracteristice poporului roman, doar pentru ca undeva, intr-o fraza pe care ati inlocuit-o cu 3 stelute, asa incat nimeni nu va mai intelege o iota, apareau si cuvintele alea pe care le striga atentatorii. Care e problema voastra? Peste tot, la tv sau in presa apar acele cuvinte. In plus, *** Nimeni nu se fereste sa le pronunte sau sa le scrie. Daca chiar va credeti atat de universali, de cititi de toata suflarea globului si de urmariti indeaproape *** puteati sa stergeti doar cele doua cuvinte arabe si nu o fraza intreaga. Pana la urma e comentariul meu, nu al vostru. Pe mine ma vor arunca in aer aia, nu pe voi :)))) Sincer, mergeti mult prea departe cateodata, si desi aveti printre voi si ziaristi adevarati, lasati de multe ori impresia de lipsa totala de profesionalism si exces de zel comunist. Si cea mai perversa atitudine a voastra, vis a vis de comentariile noastre, e aia in care, dupa ce lansati articole de tot rasul, menite doar sa semene vrajba si accesari la greu, va erijati apoi in educatori si propovaduitori ai bunei intelegeri intre postaci. Mi-e rau! Si bineinteles, pe cine nu tine capul jos il taxati imediat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează