GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROBLEME

EXCLUSIV Momente de panică în avionul spre Madrid pentru Moroșanu, Sorana Cîrstea și staff-ul Superkombat!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 13:32

Gala Superkombat, programată pentru această sâmbătă, la Madrid, unde în meciul cap de afiș Cătălin Moroșanu se va duela cu polonezul Lukasz Krupadziorow.

Luptătorul român împreună cu staff-ul său au ajuns în această după amiază în capitala Spaniei, însă au avut mari emoții înaintea aterizării. 

Avionul cu care călătoreau aceștia, dar și  jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, a lovit o pasăre. Aeronava a avut probleme la aterizare pe aeroportul Barajas, unul dintre motoare oprindu-se în momentul impactului cu pasărea.  

Au fost momente de panică în avion, însă din fericire în cele din urmă avionul a aterizat în siguranță. La aeroport au venit mai mulți români, care l-au așteptat pe Cătălin Moroșanu. Au avut surpriza de a o vedea și pe Sorana Cîrstea, una dintre jucătoarele de top ale României. 

Mai jos este prima imagine după aterizare. Cei doi răsuflă ușurați:

18199408 1541140765929955 7890379109523488009 n

  • Sorana Cîrstea a ajuns la Madrid unde va participa la turneul lui Țiriac, unde va juca în calificări. 
  • Gala Superkombat de la Madrid se va desfășura sâmbătă, de la ora 20:00, ora României, la Palacio Vistalegre.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  04 Mai 2017, 15:44

Ce are Sorana pe ea ? Capotul sau rochia de casa ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează