SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Monfils, eliminat după un meci maraton

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2010 00:00

Deşi programul a fost dat peste cap din cauza ploii, în cea de-a cincea zi din cadrul turneului de Grand Slam de la Roland Garros, s-au produs cîteva surprize. Gael Monfils, favorit 13 şi Agnieszka Radwanska, favorită 8, au fost eliminaţi încă din turul doi.

După o partidă care s-a desfăşurat pe durata a două zile, favoritul gazdelor a pierdut în faţa lui Fabio Fognini, ocupantul poziţiei 92 în clasamentul ATP. Monfils a condus cu 2-0 la seturi, 6-2, 6-4, dar le-a cedat pe următoarele trei, 5-7, 4-6, 7-9, setul decisiv fiind întrerupt ieri la scorul de 5-5. Italianul îl va întîlni în turul următor pe Stanislas Wawrinka, cap de serie numărul 20.

Nici poloneza Agniszka Radwanska, favorită 8, nu a avut mai mult noroc, fiind învinsă după un meci de două seturi, 5-7, 3-6 de Yaroslava Shvedova, din Kazakhstan care va juca în runda a treia cu Alisa Kleybanova, din Rusia (28).

Jelena Jankovic (Serbia, 4) şi Elena Dementieva (Rusia, 5) s-au calificat în turul trei, cîştigînd partidele disputate în faţa estoniencei Kaia Kanepi (6-2, 3-6, 6-4), respectiv a ibericei Anabel Medina Garrigues (6-2, 7-6), Următoarea adversară a sîrboaicei va fi Alona Bondarenko, din Ucraina (27), în timp ce Dementieva o va întîlni pe Aleksandra Wozniak, din Canada.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează