SPORTURI  »  TENIS  »  ANGERS

Monica Niculescu a câștigat Turneul de la Angers » A făcut pereche cu o jucătoare din Spania cu origini în Republica Moldova

Monica Niculescu (în dreapta)
Monica Niculescu (în dreapta)

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 20:29 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 20:36

Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucşa (România/Spania), cap de serie numărul 1, a câştigat, duminică, proba de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 125 de la Angers.

Niculescu şi colega sa au învins în finală echipa favorită 2, Anna Danilina/Alexandra Panova (Kazahstan/Rusia), scor 6-1, 6-3. Meciul a durat o oră şi patru minute, notează news.ro

Câştigătoarele trofeului au obţinut 5.220 de euro şi 160 de puncte WTA în clasamentul de dublu. Danilina şi Panova au fost recompensate cu 3.740 de euro şi 95 de puncte.

Naomi Osaka, dedicație emoționantă pentru fiica ei: „Voi juca pentru ea, vreau să îi arăt lumea
DECIZIE
Naomi Osaka, dedicație emoționantă pentru fiica ei: „Voi juca pentru ea, vreau să îi arăt lumea"

Cristina Bucșa are origini în Republica Moldova

Cristina Bucșa are 25 de ani, s-a născut în Chișinău, Republica Moldova, însă ulterior s-a stabilit în Spania, în prezent evoluând pentru iberici în competiții. Cea mai bună clasare în clasamentul de simplu al WTA a fost locul 66 mondial, obținut în luna mai a acestui an. În prezent e pe locul 76 WTA.

În acest an, Cristina s-a mai impus la dublu și la Lyon, alături de altă jucătoare. Are venituri totale de 1.445.803 dolari atât din turneele de simplu, cât și de dublu. La turneele de Mare Șlem, cea mai bună clasare a fost turul 3 la Australian Open în acest an.

„Cristina Bucșa, jucătoarea care își cumpără singură hainele și rachetele și fuge de rețelele sociale” » Marca scrie povestea jucătoarei atipice, născută la Chișinău
AUSTRALIAN OPEN
„Cristina Bucșa, jucătoarea care își cumpără singură hainele și rachetele și fuge de rețelele sociale” » Marca scrie povestea jucătoarei atipice, născută la Chișinău

Monica Niculescu, la al 11 turneu câștigat la dublu

Mult mai experimentată, Monica Niculescu a reușit cu această victorie să bifeze al 11-lea turneu câștigat la dublu, acesta fiind primul alături de Cristina Bucșa. Are în plamares și trei turnee la simplu.

6.832.479de dolari e valoarea totală a veniturilor Monică Niculescu, conform WTA. Dintre aceștia, anul acesta a obținut doar 198.933 dolari.

Citește și alte știri din tenis: 

Iga Swiatek, decizie categorică privind Ucraina: „Valul de ură a fost prea mare”

Ana Ivanovic și ghicitorile pentru fani: „Unde mă aflu?”, „Încotro călătoresc?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează