SPORTURI  »  TENIS  »  WTA RABAT

Monica Niculescu și partenera din Rusia sunt în finală la Rabat! Când se joacă ultimul act și ce sumă încasează

Monica Niculescu / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Monica Niculescu / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 10:17 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 11:48

Perechea româno-rusă Monica Niculescu (34 de ani, 40 WTA la dublu) /Alexandra Panova (33 de ani, 76 WTA la dublu) s-a calificat, joi, în finala de dublu a turneului WTA 250 de la Rabat (Maroc), după victoria cu 6-2, 6-1 în faţa cuplului Ingrid Gamarra Martins (Brazilia) / Emily Webley-Smith (Marea Britanie). 

Niculescu şi Panova, capi de serie numărul 2, au obţinut victoria după 64 de minute și şi-au asigurat un cec de 6.700 de dolari şi 180 de puncte WTA. În ultimul act, Niculescu și Panova le vor întâlni pe japonezele Eri Hozumi și Makoto Ninomiya, principalele favorite. Finala se joacă vineri, de la ora 17:00.

Câştigătoarele competiției din Maroc vor încasa un cec în valoare de 12.000 de dolari şi 280 de puncte. Monica Niculescu a câştigat până acum 10 titluri în 29 de finale WTA la dublu. 

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Halep a aflat cu cine joacă în primul tur la Roland Garros! » Mertens și Azarenka, printre adversarele româncelor

Irina Bara și Mihaela Buzărnescu, la un meci de tabloul principal de la Roland Garros » Marius Copil, eliminat în calificări

Declarația Simonei Halep care le dă încredere fanilor înainte de Roland Garros: „În sfârșit pot spune asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează