SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Declarația Simonei Halep care le dă încredere fanilor înainte de Roland Garros: „În sfârșit pot spune asta”

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 12:14 / Actualizat marti, 17 mai 2022 12:39

Simona Halep (19 WTA, 30 de ani) se pregătește de Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului (22 mai – 5 iunie).

Campioană în 2018 la turneul de la Paris, Simona a vorbit cu presa din Franța. A mărturisit că se simte foarte bine, din punct de vedere medical, precizând că a trecut peste problemele fizice care i-au creat mai probleme în 2021, dar și la începutul acestui an.

Cine se impune la Roland Garros? Ea e marea favorită: „Sper să fac față presiunii” + Unde se află Simona Halep
WTA
Cine se impune la Roland Garros? Ea e marea favorită: „Sper să fac față presiunii” + Unde se află Simona Halep

Simona Halep, înainte de Roland Garros: „Sunt mult mai sănătoasă”

„Mă simt că nouă. Sunt mult mai încrezătoare și, mai mult decât atât, mult mai sănătoasă! În sfârșit pot spune asta. Nu mai am nicio problemă acum, nicio accidentare serioasă.

Sunt atât de fericită să fiu din nou pe teren și abia aștept să joc fiecare meci pentru că vreau să îmi îmbunătățesc evoluția. Roland Garros este turneul meu favorit și mă simt mereu bine când ajung acolo. Va fi diferit deoarece anul trecut am absentat. Am nevoie de timp pentru a-mi recâștigă încrederea.

Sper să găsesc forma înainte de Roland Garros. Pentru mine, este cel mai bun turneu”, a spus Simona Halep, citată de spotmedia.ro.

Nu putem acum, după două săptămâni, să-i cerem să fie numărul 1 din nou. E greu. A petrecut mult timp împreună cu Cahill, iar acum e un nou început. Simona nu trebuie să revină în Top 10. A a fost numărul 1. Eu i-aș spune să ia turneele mai mari, să joace numai turneele de Grand Slam. Nu știm ce va fi la Roland Garros. Lăsați-o să joace. 

Are un antrenor care îi convine acum. A pierdut câteva turnee, n-a pierdut totul. Nu știu dacă Mouratoglou e antrenorul potrivit. Pe ea trebuie să o întrebați. Da, am observat o schimbare la serviciul doi. E mai puternic.

- Ilie Năstase

VIDEO Ion Țiriac: „N-am văzut niciun antrenor până acum care să nu fie dominat de Simona Halep!"

 Citește mai multe știri din tenis

Aşa tată, aşa fiu » Fiul lui Novak Djokovic a câștigat primul său turneu: „A fost un fel de Sunshine Double pentru noi”

Momente dificile pentru prima adversară a Simonei Halep din acest an: „Am vrut să mă arunc de pe un pod, trei oameni m-au salvat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  17 Mai 2022, 16:29

Vad ca nu scrieti nimic despre ultimul “succes” de azi al Soranei Cirstea in turneul de la Strasbourg !! A reusit marea perormanta sa fie invinsa de o rusoaica necunosciya de pe locul 348 Wta, care pana acum a jucat numai in turneele ITF si a tot pierdut !!

mihaiviteazul
mihaiviteazul  •  17 Mai 2022, 14:14
Postat de trader pe 17 Mai 2022, 13:34

Ești singura sportivă de performanță din România care merită urmărită! Succes în continuare!

Din păcate așa e! La concursul WTA de la Strasbourg, astăzi Sorana Cârstea, locul 27 WTA a pierdut într-o oră și jumătate, 1-2 la seturi, la Ecaterina Makarova, locul, atenție- 348 WTA !!! Mă gândeam să fi pățit Halep așa…se revărsau tone de mesaje de ură, pt că “hate” spun doar vorbitorii nativi de limba engleză…

trader
trader  •  17 Mai 2022, 13:34

Ești singura sportivă de performanță din România care merită urmărită! Succes în continuare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează