SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Aşa tată, aşa fiu! » Juniorul lui Novak Djokovic a câștigat primul său turneu: „A fost un fel de Sunshine Double pentru noi”

Novak și Stefan Djokovic / Sursă foto: Twitter@alkass_digital
Novak și Stefan Djokovic / Sursă foto: Twitter@alkass_digital

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 10:05 / Actualizat marti, 17 mai 2022 17:49

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a mărturisit, la puțin timp după ce a câștigat turneul de la Roma, că fiul său îi calcă deja pe urme. Stefan, în vârstă de 7 ani, s-a impus într-o competiție de copii în aceeași zi în care Nole și-a adjudecat trofeul de la Foro Italico.

Fiul liderului mondial din ATP a triumfat într-un turneu de copii din Serbia, Novak vorbind despre performanța acestuia la conferința de presă ce a urmat finalei de la Roma.

Fiul lui Novak Djokovic a câștigat primul său turneu: „A fost un fel de Sunshine Double pentru noi”

„Ei bine, călătoria ca părinte de copil care joacă tenis a început cu succes. Fiul meu a câștigat turneul de duminică. A fost un fel de Sunshine Double pentru noi (n.r. - în aceeași zi, Nole s-a impus la Roma). 

A fost un turneu de club foarte important pentru el. Rezultatul este secundar, dar trebuie să recunosc că a fost frumos să îl văd jucând. Am vorbit cu el și era în al nouălea cer. E îndrăgostit de acest sport, se descurcă de minune până acum. Nu-l împing eu să joace tenis. Este dorința lui să intre pe teren, să se antreneze și să joace tenis”, a spus Novak Djokovic, după ce s-a încoronat pentru a șasea oară la Roma, conform Tennis.com

Fiul lui Novak Djokovic ține cu Nadal 

La jumătatea lunii februarie, Novak Djokovic dezvăluia că fiul său e un uriaș susținător al rivalului Rafael Nadal: 

„Stefan, fiul meu, l-a încurajat pe Rafa în finala de la Australian Open. Sărea după fiecare punct câștigat de el, strângea pumnul așa cum face el pe teren”, a relatat Nole, într-un interviu pentru BBC

În ultimele luni, pentru fiul meu, Nadal nu mai este numărul 1, ci Alcaraz. Și-a schimbat jucătorul preferat.

- Novak Djokovic

Aşa tată, aşa fiu! » Juniorul lui Novak Djokovic a câștigat primul său turneu: „A fost un fel de Sunshine Double pentru noi”
Novak Djokovic, alături de Stefan și Tara, cei doi copii ai săi / Sursă foto: Guliver/Getty Images

VIDEO Discursul lui Novak Djokovic, după titlul de la Roma

Citește și alte știri din tenis: 

Cine se impune la Roland Garros? Ea e marea favorită: „Sper să fac față presiunii” + Unde se află Simona Halep?

Patrick Mouratoglou și-a ales favoriții înainte de Roland Garros » Cei 4 tenismeni pe care mizează antrenorul francez

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează