TENIS  ·  AUSTRALIAN OPEN

NADAL LA AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Rafael Nadal a trezit din somn un jurnalist care a adormit la conferință: „Da, da, ştiu că ţi-ai închis ochii să te concentrezi mai bine la ce spun eu” :)

Rafael Nadal în timpul conferinței de presă
Rafael Nadal în timpul conferinței de presă

Luni, 14 Ianuarie 2019

Rafael Nadal a început perfect turneul de la Australian Open și l-a învins în runda inaugurală pe James Duckworth, reprezentantul țării gazdă, scor 6-4, 6-3, 7-5. Un moment amuzant a avut loc la conferința de după meci.

Jucătorul din Spania răspundea la întrebări și a observat în sală un jurnalist italian care ațipise. L'Equipe a scris că probabil ziaristul nu se acomodase cu fusul orar, iar Nadal a avut o reacție care a stârnit hohote de râs: „Nu e nimic interesant astăzi”.

Jurnalistul s-a trezit imediat când a auzit reacția colegilor săi din sală, iar Rafa și-a continuat recitalul: „Buongiorno, Ubaldo. Da, da, ştiu că ţi-ai închis ochii să te concentrezi mai bine la ce spun eu”.

Nadal are un titlu la Australian Open, obținut în urmă cu 10 ani, iar în turul doi îl va întâlni pe australianul Matthew Ebden (48 ATP), care l-a învins pe neamțul Jan-Lennard Struff (51 ATP), scor 1-6, 6-4, 6-3, 6-4.

vezi și:

FOTO S-a întors! Victorie solidă pentru Rafael Nadal la primul meci după pauza de 4 luni » Cu cine joacă în turul II la Australian OpenLa 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (1)

Vladimir Sorescu  •  27 Ianuarie 2019, 21:03

Este o Rușine pentru patinajul românesc ca de fiecare data sportivii romani sa nu aibă parte de o susținere materială. Ma întreb ca roman plătitor de taxe și impozite pentru ce Dumnezeule exista federatie de patinaj in România? Nu l-an auzit cu toții pe antrenorul Marius Negrea făcând apel in firect ca sa fie sprijiniți la Campionatul mondial de patinaj in țara soarelui rasare( Japonia ) . Trebuie oare ca romanii sa facă cheta pentru a avea și România reprezentantul ei la acest campionat mondial de patinaj artistic. Ceea ce se întâmpla este o mare Rușine !!!!!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1