SPORTURI  »  TENIS  »  ÎNTÂLNIRE

Nadia Comăneci și Bianca Andreescu, întâlnire cu zâmbete: „E o legendă, dar în același timp are picioarele pe pământ”

Articol de - Publicat joi, 22 august 2019 19:10

Nadia Comăneci (57 de ani) și Bianca Andreescu (19 ani) s-au văzut în această săptămână la Aurora Games, o competiție aflată la prima ediție, care celebrează puterea femeilor. 

  • de Roxana Fleșeru

Bianca Andreescu, învingătoare anul acesta la Indian Wells și Rogers Cup, a avut parte de o întâlnire-surpriză înainte de startul ultimului turneu de Mare Șlem al anului. Jucătoarea de tenis cu origini românești, care reprezintă Canada, a fost luată prin surprindere de Nadia Comăneci într-un hotel din Albany, acolo unde, zilele acestea, se desfășoară Aurora Games, o competiție aflată la prima ediție care reunește peste 150 de sportivi din toată lume din diferite ramuri. 

„Când am ajuns, m-am decis să fac un pic de sport înainte de somn. Am coborât în sala de forță a hotelului și acolo am văzut pe cineva care era cu spatele și mi s-a părut că e Bianca. Am început să vorbim în română, am felicitat-o și apoi ne-am distrat puțin”, a spus Nadia Comăneci pentru TSN.

Puștoaica de 19 ani a fost copleșită de întâlnirea cu una dintre cele mai mari sportive ale lumii. „Eram transpirată, abia puteam să respir și mă gândeam cum e posibil să o întâlnesc chiar în acest moment. A fost o experiență extraordinară, este o sportivă imensă. E o legendă, dar în același timp are picioarele pe pământ”, a explicat Andreescu tot pentru TSN. Nadia și Bianca s-au văzut pentru prima oară, față în față, la Albany, în statul New York. 

Nadia Comăneci și Bianca Andreescu, întâlnire cu zâmbete: „E o legendă, dar în același timp are picioarele pe pământ”
Nadia Comăneci și Bianca Andreescu, într-un schimb al sporturilor practicate

„Cred că Bianca va avea o carieră extraordinară, are pasiune pentru ce face și îi urez numai bine! O să o urmăresc la US Open” - Nadia Comăneci

„Are sânge românesc”

Jurnaliștii canadieni de la TSN au fost curioși să afle cum s-au înțeles cele două la prima întâlnire și de ce Bianca adună în tribune și fani din România. 

Vorbește foarte bine limba română, am avut impresia că am discutat cu un român care încă locuiește în țară. Românii o susțin pentru că are sânge românesc. Nu cred că am văzut vreun meci de tenis în care să fie implicat un român și să nu existe un steag tricolor în tribune. Prietena mea Simona Halep a adus mulți oameni spre acest sport, la fel face și Bianca”, a spus Nadia Comăneci. 

VEZI ȘI:

US OPEN // liveVIDEO ACUM » Simona Halep își află adversara de la ultimul Mare Șlem al anului! Câți români sunt prezenți la tragerea tablourilor de simplu

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
347655969058390
Ion Popescu  •  24 August 2019, 10:08

Romanii sunt un popor foarte talentat, dar nu are noroc la conducatori indiferent de nivelul pe verticala !

ray51
ray51  •  23 August 2019, 09:31

Nu-mi imaginam ca Bianca este atat de inalta!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează