SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

NAOMI OSAKA - DANIELLE COLLINS 6-4, 6-2 // VIDEO Osaka, o nouă victorie în duelul de la distanță cu Simona Halep » Cum arată lupta pentru locul 1

Naomi Osaka, celebrând victoria cu Danielle Rose Collins // FOTO: Reuters
Naomi Osaka, celebrând victoria cu Danielle Rose Collins // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 08:41

Naomi Osaka, 1 WTA, continuă drumul său către al doilea succes consecutiv la Indian Wells. Japoneza a trecut în două seturi de americanca Danielle Rose Collins, 25 WTA, scor 6-4, 6-2, după o oră și 24 de minute de joc, asigurându-și calificarea în optimi.

  • În optimi, Osaka se va duela miercuri dimineața, în jurul orei 03:00, cu Belinda Bencic, 23 WTA, câștigătoarea de la Dubai din urmă cu două săptămâni. 

Primul set s-a desfășurat pe coordonate echilibrate, Osaka fiind incisivă la 4-4 și reușind break-ul cu care s-a desprins.

Liderul din WTA a controlat cu mult mai multă autoritate setul secund, când a reușit două break-uri contra semifinalistei de la Australian Open și s-a impus cu 6-2 la capătul unei evoluții per total solide.

Naomi Osaka și Simona Halep se află în luptă pentru primul loc în clasmentul WTA:

CALCULE PENTRU LOCUL 1:

  • Simona Halep (2 WTA) e singura jucătoare care o poate depăși pe Naomi Osaka, liderul mondial, la finalul turneului de la Indian Wells;
  • CONDIȚIA: Halep e obligată să câștige turneul, iar Osaka să nu ajungă în finală!
  • Simona Halep o înfruntă azi în optimi pe Marketa Vondrousova, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. 

Vezi și: SIMONA HALEP - MARKETA VONDRUSOVA // Simona Halep joacă AZI la Indian Wells » De la ce oră e meciul cu Marketa Vondrousova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
florinso
florinso  •  12 Martie 2019, 14:01
Postat de Ion Popescu pe 12 Martie 2019, 10:12

Naomi are sanse mai mari. Este in forma f. buna. Simona arata foarte obosita.

Cum act de prezenta, ? a fost deja intr o finala, iar acum sunt o gramada de bum bum, care palesc mingea cum o prind, si asta Voundrosova sau cum o cheama e la fel. E tot mai greu sa ajungi in fazele finale ale unui turneu, Hai Simo.

merace
merace  •  12 Martie 2019, 12:25
Postat de dumiwow pe 12 Martie 2019, 11:17

Ce duel mai visati gsp...nu intelegeti ca halepita este pe o panta descendenta. Ea nu va mai urca pe tron ....doar va mai face act de prezenta.

Tu esti convins ca stii viitorul, sau doar te prefaci de ochii lumii?! Fiecare meci e de lupta la acest nivel, castiga cine e mai in forma. Osaka-Bencic ar putea sa fie un meci cu rezultat surpriza, elvetianca e si ea in mare forma. Halep trebuie sa castige cu Vondrousova, altfel ar cadea sub locul 2, si ar putea fi depasita si de alte jucatoare. HAI SIMONA!

dumiwow
dumiwow  •  12 Martie 2019, 11:17

Ce duel mai visati gsp...nu intelegeti ca halepita este pe o panta descendenta. Ea nu va mai urca pe tron ....doar va mai face act de prezenta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează