SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2020

US OPEN 2020. FOTO Naomi Osaka a explicat gestul de la finalul meciului cu Azarenka: „Am vrut să văd și eu ce vedeau ei” + declarație superbă în memoria lui Kobe Bryant

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 09:40 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 10:19

Japoneza Naomi Osaka (9 WTA, 22 de ani) este noua campioană de la US Open. Aceasta a trecut de bielorusa Victoria Azarenka (27 WTA, 31 de ani) scor 1-6, 6-3, 6-3.

Naomi Osaka e principala figură a tenisului feminin în acest moment. Japoneza a ajuns la 3 titluri de Grand Slam din 3 finale jucate, iar reacțiile ei conturează un viitor mare star. La câteva minute după finalul partidei cu Azarenka, Osaka s-a îndreptat către centrul terenului și s-a întins. 

Explicația a venit în timpul conferinței de presă: „M-am gândit la momentele în care vedeam jucători uriași prăbușindu-se pe teren după victorii și privind spre cer. Mereu am vrut să văd și eu ce vedeau ei. Pentru mine a fost un moment incredibil. Mă bucur că am făcut-o”.

Tricoul lui Kobe i-a purtat noroc

Naomi Osaka a avut o relație specială cu regretatul Kobe Bryant, legenda lui LA Lakers. Nipona a purtat un tricoul lui „The Black Mamba” în fiecare zi a turneului și consideră că a ajutat-o la nivel mental. 

Am vrut să fiu genul de persoană care credea el că o să fiu. Am purtat tricoul ăsta după fiecare meci. Chiar cred că mi-a dat putere. Întotdeauna!
- Naomi Osaka

+25 FOTO

Citește și alte știri despre US Open 2020: 

US OPEN 2020. FOTO Naomi Osaka, noua campioană de la US Open! A revenit spectaculos în finala cu Victoria Azarenka

Cum va arăta clasamentul WTA după finala de la US Open » Cine pune presiune pe Simona Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
persanu
persanu  •  13 Septembrie 2020, 20:30
Postat de Florea Stefan pe 13 Septembrie 2020, 15:59

Campioana nimanui! Nici nu se pricepe sa lege cateva fraze. O agramata care are noroc cu carul

Doamne fereste cat de incult poti fi. E laudata si apreciata de LUMEA IMPORTANTA DE PE TOT GLOBUL PAMANTESC cum de altfel era si probabil mai este si Halep , de la Scriitori Poeti Cantareti Academicieni Presedinti de Stat Castigatori ai premiului Nobel Fizicieni Chimisti Biologi Doctori si te-ai gasit tu NEICANIMENI sa o judeci si sa spui ca e campiona nimanui , evident ca te-as intreba ce argumente ai , dar cu siguranta te-ar durea capul sa le cauti cu aia doi neuroni.

merace
merace  •  13 Septembrie 2020, 16:06

Andreescu a fost pe val anul trecut, dar de atunci face snorkeling pe-acasa... :D De maine iese din Top 10 fara sa fi apucat sa joace un turneu de cand a intrat...

960022934395636
Florea Stefan  •  13 Septembrie 2020, 15:59

Campioana nimanui! Nici nu se pricepe sa lege cateva fraze. O agramata care are noroc cu carul

Vezi toate comentariile (9)
Comentează