SPORTURI  »  TENIS  »  INVESTIȚIE

Naomi Osaka investește la o echipă de fotbal cu două titluri consecutive: „Am vorbit cu șefii ligii și mi-au făcut legătura”

Naomi Osaka (23 de ani, 3 WTA) a devenit investitor la echipa de fotbal feminin North Carolina Courage.
Naomi Osaka (23 de ani, 3 WTA) a devenit investitor la echipa de fotbal feminin North Carolina Courage.

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 20:40 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 21:28

Naomi Osaka (23 de ani, 3 WTA) a devenit investitor la echipa de fotbal feminin North Carolina Courage.

Naomi Osaka a câștigat o avere în ultimele sezoane. În anul 2019, nipona a obținut nu mai puțin de 37,4 milioane de euro, din premii și sponsorizări. Suma reprezintă un record absolut în sportul feminin. Tripla câștigătoare de Grand Slam a decis să investească o sumă importantă în fotbalul feminin american, la North Carolina Courage. Este singura persoană pe care patronul Steve Malik a acceptat-o lângă el.

Naomi Osaka investește în fotbal

„Vreau de ceva timp să investesc în NWSL (n.r. prima ligă de fotbal din SUA), să promovez sportul feminin. Recunosc, văd asta și ca pe o oportunitate de afaceri. Șefii ligii mi-au făcut legătura cu mai multe echipe, iar după lungi negocieri, am decis că North Carolina Courage mi se potrivește cel mai mult. 

În primul rând, mi-au plăcut foarte mult oamenii care conduc clubul. Împărtășim aceleași principii, vrem să promovăm sportul feminin, iar echipa asta e oportunitatea ideală. Iubesc ideea că tinerele pot privi fotbalul ca o oportunitate reală de carieră”, a povestit Osaka, pentru People

17.770.234 de dolaria câștigat Naomi Osaka, doar din tenis

Naomi Osaka, investiție la North Carolina Courage

North Carolina Courage, în actuala formă, a apărut în anul 2017, când Stephen Malik a achiziționat drepturile pentru franciză de la Western New York Flash. Echipa are deja în palmares două titluri în NWSL (2018 și 2019). Ediția precedentă a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus. 

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, lângă nume uriașe din istoria tenisului » Topul WTA pe care rivalele nu reușesc să-l atingă: „Mentalitatea m-a adus aici” + ce urmează în 2021

Acuzat că nu ia atitudine, Nadal l-a „înțepat” pe Djokovic: „Unii facem lucrurile privat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează