SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2022

Naomi Osaka: „Primul lucru pe care o să-l fac este să-mi șterg conturi de twitter și Instagram”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 04:18 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 04:22

Japoneza Naomi Osaka a vorbit după eliminarea prematură de la Australian Open 2022. 

„Primul lucru pe care îl voi face va fi să-mi șterg conturile de twitter și Instagram și foarte probabil nu le voi reactiva pentru câteva săptămâni. Simt că atunci când pierd, generez unele titluri, dar e important că așa apar și alte staruri în tenis. Îmi place asta. Am luptat pentru fiecare punct, nu sunt Dumnezeu, nu pot câștiga fiecare punct. Trebuie să țin cont de tot ce se întâmplă, de faptul că cresc de la meci în meci. Sunt mulțumită de atitudinea mea”, a explicat Naomi.

Amanda Anisimova (20 de ani, locul 60 WTA) a produs o mare surpriză în turul 3 la Australian Open. Eleva lui Darren Cahill a eliminat-o pe Naomi Osaka (24 de ani, 14 WTA), campioana en-titre de la Antipozi, scor 4-6, 6-3, 7-6 (10-5). Următoarea adversară a Amandei este Ashleigh Barty.

Simona Halep la Australian Open 2022. Toate știrile importante despre Halep la Antipozi
AUSTRALIAN OPEN 2022
Simona Halep la Australian Open 2022. Toate știrile importante despre Halep la Antipozi

Naomi Osaka s-a prăbușit în clasamentul WTA

Naomi Osaka a început săptămâna pe locul 14 WTA, cu un total de 2.696 de puncte. După un start promițător la Australian Open, 2-0 cu Maria Camila Osorio Serrano și cu Madison Brengle în primele tururi, nipona a cedat în fața Amandei Anisimova în turul 3.

Fiind campioana en-titre la Australian Open și implicit în poziția de a-și apăra punctele câștigate anul trecut, eliminarea timpurie de la ediția din acest an o afectează serios pe Osaka. Naomi a pierdut 1.870 de puncte în clasamentul WTA Live și a coborât astfel 70 de poziții, până pe 84!

Citește și alte știri din tenis: 

Barbara Schett, impresionată de prestația Simonei Halep la Australian Open: „Va fi periculoasă. Este într-o zonă mentală foarte bună”

Serbia, replică economică drastică în cazul Djokovic!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  22 Ianuarie 2022, 14:42

Fatuca De-abia s-a mișcat pe teren, n-a fost pregătită pt un turneu de Mare șlam. Degeaba tot cauta scuze, continua implicare în subiectele controversate de pe lângă tenis o vor trage în jos, sare peste perioade importante de pregătire.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează