SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Barbara Schett, impresionată de prestația Simonei Halep la Australian Open: „Va fi periculoasă. Este într-o zonă mentală foarte bună”

Simona Halep
Foto: Imago
Simona Halep Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 16:10 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 16:52

Barbara Schett (45 de ani), fostă jucătoare de tenis, este impresionată de parcursul Simonei Halep (30 de ani, 15 WTA) de la Australian Open, competiție la care o vede pe sportiva română una dintre marile favorite la câștigarea trofeului.

  • Simona Halep s-a calificat fără emoții în turul 3 al Grand Slam-ului de la Melbourne după a învins-o clar pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 83 WTA), scor 6-2, 6-0.
  • În următoarea rundă, Simona va evolua împotriva lui Danka Kovinic (27 de ani, 98 WTA). Meciul e programat sâmbătă, nu mai devreme de ora 03:30 în România.
Cine e Danka Kovinic, următoarea adversară a Simonei Halep la Australian Open
AUSTRALIAN OPEN
Cine e Danka Kovinic, următoarea adversară a Simonei Halep la Australian Open

Schett a vorbit despre jocul Simonei și a dezvăluit că deși nu se afla printre favoritele sale la câștigarea titlului, prestația lui Halep din primele partide a impresionat-o.

„Nu am vorbit foarte mult despre Simona Halep ca de o mare favorită la Australian Open 2022, dar va fi foarte periculoasă. Simona Halep a jucat incredibil şi arată din nou pe teren că se bucură de tenis. 

Probabil şi faptul că s-a căsătorit îi aduce această plăcere pe teren. Încearcă mereu să fie agresivă, îmi place să o urmăresc când evoluează astfel. E o perfecţionistă, e greu pentru ea să accepte greşelile, dar pare că este într-o zonă mentală foarte bună”, a declarat Barbara Schett potrivit Eurosport.

Când joacă Simona Halep în turul 3

Simona Halep va juca sâmbătă în turul 3 la Australian Open. Organizatorii au anunțat în această dimineață terenul și ora aproximativă pentru meciul cu Danka Kovinic.

Meciul va avea loc pe terenul „John Cain”, în sesiunea de zi, și nu va începe mai devreme de ora 03:30 în România.

O văd pe Danka Kovinic în stare să-i pună probleme mari Simonei Halep. Poate fi foarte puternică și are un joc foarte solid. Nu știu de ce este atât de jos în clasament, dar este o jucătoare mai bună decât o arată poziția ei. Victoria împotriva Emmei Răducanu nu a fost numai despre tenis, ci despre a învinge o campioană US Open, un nume deja faimos în tenisul din ultimele șase luni.

-Mats Wilander, fost mare tenismen.

Citește alte știri din tenis:

Naomi Osaka s-a prăbușit în clasamentul WTA după eliminarea de la Australian Open

Serena Williams se implică într-o afacere de fotbal care valorează 4.3 miliarde de dolari. Anunțul lui Patrick Mouratoglou

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează