SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Năstase a răbufnit și ia o decizie radicală: "Nu mă mai interesează tenisul de aici! Mă duc să cer să mi se șteargă victoriile pentru România"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 13:29

Ilie Năstase, fost lider ATP, a avut o reacție nervoasă după ce Ion Țiriac a anunțat că va renunța la turneul BRD Năstase Țiriac Trophy din cauză că terenul central de la Arenele BNR nu a primit avizul pompierilor.

"Nu mă mai interesează tenisul din România. Nici pe mine și nici pe domnul Țiriac.  Nu vreau să se mai spună că am jucat tenis pentru România. Mâine mă duc la Federația Internațională și cer să-mi şteargă toate victoriile pentru România.

Îmi e jenă să mă duc la turneu și să văd că se organizează pe terenurile auxiliare. Mi-e rușine. La BNR sunt oameni care nu înțeleg nimic despre sport sau nu vor. Ei vor să se îmbrace în niște izmene mai lungi și să joace doar ei pe acele terenuri", a spus Ilie Năstase la DigiSport. 

Pentru echipa de Cupa Davis, Năstase a jucat 146 de partide și a câștigat 109. Cu el și Ion Țiriac în echipă, România a jucat trei finale, în 1969, 1971 și 1972.

Citește și: Încă o lovitură pentru sportul românesc » Ţiriac a anunţat că vinde turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy de la Bucureşti: "Așa nu se mai poate!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
merace
merace  •  12 Martie 2016, 08:18

Ce e isteria asta? Domnii Nastase si Tiriac fac afaceri cu tenis, sau au pretentia ca performantele sportive le dau drepturi in plus in Romania?! Sau ambele? :D

max2009
max2009  •  11 Martie 2016, 20:20

corect

sprinjeanul
sprinjeanul  •  11 Martie 2016, 19:07

generale,nu-ti dai seama ca la toate lucrurile astea de rahat,din romania asta pe care cu atata dragoste o injuri,ai contribuit si tu cu toti psd-ei tai comunisti?du-te si-ti preda armele si cazarmamentul la rastel!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează