SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ṬIRIAC TROPHY

Încă o lovitură pentru sportul românesc » Ţiriac a anunţat că vinde turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy de la Bucureşti: "Așa nu se mai poate!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 16:19

Ion Ţiriac a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va vinde turneul ATP BRD Năstase Ţiriac Trophy de la Bucureşti şi că anul acesta va avea loc ultima ediţie.

Țiriac a luat decizia după ce terenul central de la Arenele BNR nu a primit avizul ISU. 

Ion Ţiriac a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va vinde turneul ATP BRD Năstase Ţiriac Trophy de la Bucureşti şi că anul acesta va avea loc ultima ediţie.

Țiriac a luat decizia după ce terenul central de la Arenele BNR nu a primit avizul ISU. 

"Turneul este de vânzare! E ultima oară când mai vedeţi acest turneu aici. Eu nu pot să-mi bat joc de imaginea mea, într-un sport în care am fost cineva. Ce să facem? Să facem grevă? Să ne ducem în faţa Guvernului? Nu moare nimeni. Viaţa merge înainte. Ne-am chinuit 21 de ani, dar aşa nu se mai poate", a declarat Ţiriac.

El a afirmat că anul acest meciurile de la BRD Năstase Ţiriac Trophy nu vor mai avea loc şi pe terenul central de la Arenele BNR, ci doar pe terenurile alăturate, deoarece terenul central este închis.

Turneul BRD Năstase Țiriac Trophy va marca încă un eveniment notabil: românii Horia Tecău și Florin Mergea, doi dintre cei mai buni jucători de dublu din lume, vor face echipă, în premieră pentru circuitul ATP, pe  tabloul concursului de la București. Echipa Tecău - Mergea va reprezenta România și la Jocurile Olimpice de la Rio.

CINE E PRINCIPALUL FAVORIT?

Croatul Ivo Karlovic, locul 34 ATP este principalul favorit! La cei 35 de ani ai săi, Karlovic este unul dintre cei mai longevivi jucători din circuit, aflându-se la al 16-lea sezon ca profesionist. Are în palmares 6 titluri ATP, câștigate pe toate suprafețele de joc, dar și două victorii împotriva jucătorilor clasați pe primul loc în ierarhia ATP. Ivo Karlovic este cel mai înalt jucător din circuit (2 metri și 11 centimetri) și se mândrește cu o victorie împotriva lui Federer în 2008 și una împotriva lui Djokovic în 2015.

BILETE ÎNTRE 20 ȘI 75 DE LEI

Biletele pentru BRD Năstase Ṭiriac Trophy vor fi disponibile în reţeaua Eventim, începând de săptămâna viitoare. Preţurile tichetelor variază între 20 și 75 de lei. Intrarea va fi liberă pentru publicul larg în zilele de calificări, respectiv 16 și 17 aprilie. Juniorii de până la 16 ani legitimaţi la cluburile de tenis, copiii de vârstă preșcolară, elevii, studenţii și pensionarii beneficiază de acces liber și în primele zile ale turneului de la București, respectiv 18-21 aprilie, în limita a 400 de intrări pe zi și doar la partidele disputate pe terenurile secundare.

BRD NĂSTASE ṬIRIAC TROPHY 2016

Categoria:   ATP World Tour 250
Organizatori: McCann Bucharest şi Média-tique Sport Division
Director turneu: Cosmin Hodor
Trofeu: “Năstase-Ţiriac Trophy”
Loc de desfăşurare: Bucureşti, Arenele BNR – Str. Dr. Lister 35
Perioada: 16-24 aprilie
Suprafaţa de joc: Zgură
Premii: € 463,520
Minge oficială: Dunlop Fort

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
214882702219077
Felicia Mandrea  •  11 Aprilie 2016, 08:57

(Continuare2) Ilie, tu si Tiriac sunteti cu deadreptul penibili SA VA PURTATI FARA PIC DE RESPECT PENTRU ROMANI; FARA SA DATI NIMIC INAPOI LOR, ROMANILOR, DUPA CAT DE MULT EI V-AU DAT VOUA CA V-AU AJUTAT SA VA RIDICATI. Ati facut averi PRIN PRIVATIZARI FRAUDULOASE, PRIN JAF, CU OAMENII VOSTRI, securisto comunisoizii kgbisti, CU CARE ATI ACAPARAT PUTEREA SI ATI JEFUIT ROMANIA MULTI ANI, DAR NU V-ATI GANDIT SA FACETI SI IN ROMANIA UN STADION DE DOAMNE AJUTA, ci au preferat sa returneze FONDURILE EUROPENE NEABSORBITE inapoi la Bruxelles CA NU AU CATADICSIT SA FACA PROIECTELE DE CONSTRUCTIE PENTRU SALI DE SPORT, PATINOARE STADIOANE, ETC; ILIE, TU (SI AMALIA), CARE AI MAI SI JMANGLIT PARALE BUNE DONATE DE FIRME PENTRU TINERII JUCATORI CAT TIMP ERAI SEF LA FRT -- Tiriac, mai ales, care cu clica lui Petre Roman AU JEFUIT MAI TOT CE S-A PUTUT PRIN ROMANIA-- VOI DOI CHIAR NU ATI FOST IN STARE SA RIDICATI ACOLO UN STADION DECENT, -- un stadion de vreo 30,000 de locuri care se ridica in vreo 5-6 luni ( ca atata timp a luat Americanilor sa cladeasca de la zero, din mlastina, Louis Armstrong Stadium la Flushing Meadows in 1978) NICI MACAR UN STADION DECENT NU SUNTETI IN STARE SA CONSTRUITI ca sa-l dati in folosinta pana la anul in loc sa va jeliti ca niste DRAMA QUEENS PATETICE, BAI PUTUROSILOR?!!! RUSINEEEEEEE SA VA FIE!!!

214882702219077
Felicia Mandrea  •  11 Aprilie 2016, 08:52

Daca ar fi fost vreun ciolan de ros OR CEVA DE CIORDIT, CU SIGURANTA CA BABANII TENISULUI, TIRIAC SI NASTASE AR SI FI SARIT SA LE INFASTE IMEDIAT. Dar cand e vorba de a face ceva, -- de a conduce un proiect care sa beneficieze societatea si pe Romani, atunci isi iau catrafusele repede si dau bir cu fugitii. PARTIELE comunistoide DIN CARE AMBII TIRIAC SI NASTASE FAC PARTE SI LE SUSTIN CU ABNEGATIE PROLETARA, PSDeaua (dar si aliatii lor UNPRul au fost multi ani la putere; AU SI TRIMIS BANII PENTRU DEZVOLTARE INAPOI LA BRUXELLES FARA SA SE GANDEASCA CA E NEVOIE PENTRU CONSTRUIREA DE STADIOANE ARENE, SALI SPORTIVE. **** Dar si CLASA POLITICA ROMANEASCA E VINOVATA PENTRU INCURAJAREA JAFURILOR: In loc sa dea terenul de la Clubul Vointa pentru construirea unui CENTRU NATIONAL DE TENIS CARE SA INCLUDA SI UN STADION NATIONAL DE TENIS (de aprox. 25 mii--35mii locuri) PLUS VREO 30 TERENURI DE TENIS, CA LA US OPEN, CORUPTII securistoizi TAMAN IL FAC CADOU CORUPTULUI NOTORIU ILIE NASTASE!!. Pe terenul public ce guvernurile Crypto-comunisto-SECURISTOIDE i l-a cadorisit INTR-UN MOD CORUPT lui Ilie Nastase, (chipurile pentru Academia Ilie Nastase) -- fapt ce NU SE INTAMPLA IN NICI O TARA DEMOCRATICA ce se pretinde CIVILIZATA, UNDE PRIMEAZA RESPECTUL PENTRU LEGE SI LEGALITATE ***** CA UN GUVERN SA CEDEZE UN TEREN PUBLIC UNEI FUNDATII PRIVATE!!***** Ilie, tu si Tiriac sunteti cu deadreptul penibili SA VA PURTATI FARA PIC DE RESPECT PENTRU ROMANI; FARA SA DATI NIMIC INAPOI LOR, ROMANILOR, DU

1581870215401957
Andronic Popovici  •  10 Martie 2016, 10:55

pe bacarii astia-i intereseaza numai "darea in plata" ei nu platesc nimic ,desi sunt nababii Romaniei ,sunt curios daca poate cineva sa-l miste pe Guvernator si pe mascariciul lui de consilier,se stie el care.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close