SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Navratilova are o mare favorită în 2018: "Nu văd cine o poate bate!"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 21:20

Cehoaica Martina Navratilova (61 de ani), una dintre legendele tenisului feminin, e sigură că Serena Williams va domina din nou circuitul feminin odată cu revenirea de la Indian Wells.

"Poate că va avea mici probleme la Indian Wells, dar mă aștept să câștige turneul de la Miami. Pur și simplu nu văd cine o poate bate pe hard și pe iarbă. Poate pe zgură, fiind suprafața ei mai slabă, dar Serena e prea puternică.

Nu vrea să apară și să le ofere celorlalte șansa să se laude că au învins-o pe Serena. Eu mă aștept să fie la nivel maxim. Nu aș fi surprinsă dacă ar câștiga și la Indian Wells", a spus Navratilova, potrivit Tennis World USA.

În primul tur de la Indian Wells, Serena Williams se va duela cu Zarina Dias. Partida va avea loc vineri dimineața, după ora 05:00. 

Vezi și: Serena Williams revine pe teren! Mesajul postat înainte de debutul la Indian Wells: "Nici că era un moment mai bun să mă întorc"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
406285083169804
Helezeu Honorius  •  09 Martie 2018, 23:37

oaaaa *** si o fost mare campioana prevede ca *** *** revine spectaculos sa domine circuitul. Eu prevad clar ca nu ajunge nici in finala. Hai Romania si nimic nu conteaza *** in calea noastra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1574813079306183
Ionut Pop  •  09 Martie 2018, 15:28

Sunt multe fost tenismene sau jurnaliste care se guduresc și *** pe *** Pe mine e imposibil sa mă convingă cineva ca Serena joaca " curat". Uitativa cum arata; ca un barbat care practica culturismul. Dar are în spate o armata de medici și dieteticieni care știu cum sa "lucreze". Plus ca e din USA. Probabil dacă era din alta tara... Au făcut din ea o mașină de câștigat bani trofee și renume pentru USA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1686528718075067
Cristian Spataru  •  09 Martie 2018, 10:42

Woaaaw...*** is back...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează